[ANTHONY DAVIS!!!] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(497)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
所以話佢fire sale 星散 Lavine->knicks derozan -> ?
Trade埋公牛啲股份比你好唔好
望眼全league 咁嘅噸位 要攻防都有得Brook Lopez
其次Nurkic Vucevic 呢啲算係咁
Gobert 太貴又無攻擊力
Myles Turner 連 AD都姦爆 除非 AD+Myles 一齊上 唔係 肥仔無得解
禿進攻咁屎 我地又唔係無Guard
八村咁好用 係呢排無態姐 無喇喇trade做乜9
邊到抄番黎
gabe加8仔同fp報榮叔啦
湖人最撚醒就係上年冇要 Buddy Hield + Myles Turner

Hield 今年要 Defense 冇 Defense
要持球冇持球
連唯一賣點三分都趺勁多

Turner 防守只係 Whiteside 等級
吓吓都鳩跳刷 Block
算啦 點都會俾gabe 打下夾唔夾到
如果1月 gabe 都係冇狀態我估會用佢做膽換野
dlo + 8 + cam + 1st round pick
可能換到
gabe + 8 你當人傻仔
其實係忠實fans先可以記得晒全部
雷霆三少 垃圾
馬刺 老人院
金塊熱火 廢柴
勇士 most overrated team in the world

總結
lbj 對手冇個愀得
如果夠噸位嘅話… 會唔會鵝隻vxxxxxxxxx夠頂呢
用dlo同佢換 鵝應該都願,始終佢地組織都爭dd,cj落番2號
至於補番1,2 號,我就諗到bos隻white,佢地已經講到明季中會有好多動作,我地俾隻rui佢補下佢個內線

gabe出番可以試下 ad lbj cam white gabe
vxxxxxxx / hayes 守好個底 vando 王子 max v 都夠用
wood要俾d力守好部飲水機
贏勇果年有睇,聯盟幫到出面禁癈鳩賽先cap到勇咋
點會
鵝冇底用
點會肯出大v

Vucevic 可以ff係因為公牛要清盤重建
咁先有得諗吓
搭多件ad 先諗到
8 賣相都唔係咁好
係其他球隊睇可能溢價約
同lbj差好遠 佢老婆影響曬佢啲dna
法國你愈黎愈關二哥化
點會要胡師傅依家廢到癲
打塊唔好再諗點守肥仔啦
梅利先係重點
佢分身黎
認真答,得組織係可以..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞