[Garnacho7] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2528]

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
唔明啲人咁鬼燥底
係嘅 我留個言就叫比
我都留過言話叫道歉Form你又唔Cap?
我唔會咁得鳩閒係到Jer鳩住人幾個Post囉

個個人睇波有自己preference
我中意前鋒係咁追波係咁跑
你中意馬9咁Hea鳩住黎踢
唔明有咩好嘈 係要証明自己論點係岩
德國《天空體育》著名記者Florian Plettenberg報道,曼聯近日接觸RB萊比錫,詢問收購迪姆華拿嘅可能性,不過目前未有正式收購行動。消息指迪姆華拿今季未受重用,已萌生重返英超嘅念頭,韋斯咸同富咸都傳出有意向佢招手,估唔到連曼聯都想加入戰團。
你道過歉 同 你自己比完叫人唔好比有咩衝突先
唔同人睇波有唔同preference係啱呀
但上討論區唔准人「嘈」? 開個討論區嚟把撚?
洗唔洗全部都理性討論到每日請埋安先准開聲
條友馬狗死忠黎
Doku叫勁
Martial 叫水?
你坐撚壞咗個腦?
關入波條友咩事
鏡粉必須死,為正義唔計
推埋1001
馬狗死忠但唔比人支持同球其他球員
好撚癲
同龜哥一樣為正義打走2件25
坦蛇教得咁好 唔好喇
金球榜輸波場數啲入波應該唔計囉
將2個同前鋒既stat po出嚟 = 對兩個都唔公平 & 唔比人支持同球其他球員
你真係曼區清泉
應該所有手腳都聽你講嘢
馬嘅跑動真係唔夠 但埋門果種冷靜好值得其他前場球員學習吓
我絕對唔係清泉
但唔會扮持平叫人唔好比較同隊球員
坦sir真係專買啲高workrate既球員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞