[Garnacho7] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2528]

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
無錯
前幾場自轉落後備我已經咁講
第二季嚟英超都冇明顯進步
仲要跟坦狗就唔止2季咁短了
理應要有化學作用出到嚟
特別有短馬做對比
所以我會對自轉Harsh過其他人
1億買返嚟踢到同幾年前福狗差唔多, 甚至廢過

坦狗擺得福狗右邊就知佢廢
又唔想褫奪正選打沉佢
但擺佢右邊就預佢冇波入囉
入唔到波拎唔返信心死出佢又係嘥鳩氣
睇情況可以畀佢哋多啲場上交換下位踢嘅
覺得依幾場都少做依樣嘢
但mctom 剩係做到簡單野 企位差 防守又唔夠乾脆 當中鋒打算啦
自轉廢到射腳波都無力 你睇下greenwood 係getafe 宜加幾勁
題外話
依加既米路都一樣

米路淨係踢防中根本好撚勁 包波 剷波 中場最後一道防線
但係曼聯要佢入埋禁區入波 根本overload左佢
佢係可以幫手進攻 但係天生防守球員
顧到前顧唔到後無可能當攻中用
佢只係一隻體能好好嘅6號仔
根本要搵eriksen/mount黎幫佢做串連先啱踢
入咪冇野囉 唔入跟住俾人追和就好on9
公道講句
俾女人搞之前上緊力
公道講句
30分上力踢到50分冇乜意思
坦sir執到oo出嚟,係咪證明除左捉戰犯,都有啲料
上季係左邊底線識過下人,今季唔知踢乜鳩
如柒福呢球唔入既般就等於推柒福去死
咪就係四圍撞 同隊友撞位 又跟波走抄落對手到
一次成功tackle都無 自由走位咁
VDB黎曼聯真係一個近年最好既反面教材-轉錯一次會隨時會賠上成個職業生涯
Vdb 一定係比咩叫足球呃左上船
27號仲可以著
未來30年應該好難有人超越到1億銨 同 80m鉲
得罪講句 oo都發掘唔到既可以退休
柒嫚放既話 真係笑撚死
11月英超對手唔算強
黎緊幾場英超,有紐、車、利,仲有兩場歐聯
會唔會變返坦狗
講真,對維拉同西咸仲驚過紐同車
其實福頭啲dribbling咁柒係因為打右邊?
定係因為長高大隻冇左靈活

佢上季爆發好似係打前鋒/左輔鋒
係咪已經證明佢唔再係打翼靈活爆破嗰個39號仔

咁落去只能走牙朗條路/打前鋒 但佢又冇腦
死局

好好地練返控波 盤球 左腳啦屌
發覺般隊好多綠木ig post都有like 都係唔反了叫返般隊
不過like得最多係大碌同awb

放已經戇鳩, 放俾英超仲戇鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞