[Garnacho7] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2528]

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
估唔到Mainoo依球分得咁靚
有冇例子
加盟半年都未到已經傷咗兩次嘅mount?
雪到硬過碌鳩嘅VDB?
踢國家隊曉飛嘅麥湯?
定係你想冬天買個人番黎?
依件報左一月好大機會去富咸
佢會做好多球迷覺得唔好睇嘅嘢
但實際數據上各方面綜合各大網站佢都係全隊最高分嗰個
你講今季垃圾級表演定提子唔計今季?
今場起碼後備仲有VDB 同岩拉拔
出福個場係連wilson 都傷鳩埋
冬季買唔到人取代咪等夏天買
一係般狗之後踢返正常水準咪唔駛換
佢KEEP住踢到咁垃圾都唔換既話咁福狗都唔應該換
成個妹巴咁
唔明點解要拉埋國家隊黎講? 關曼聯咩事?
佢係提子踢得好關曼咩事
佢今季係曼有踢得好過咩?
因為經常鳩足全場,臨尾刷個入波助攻

禽晚大福哥7.1分,應該無乜人認同
佢到呢一刻應該仲以為般係純踢緊10號位 但般喺我地到跟本就要係萬能插 右翼左翼6號8號全部都要踢
搶啦屌 30m
本多終勝,實俾佢搵到入波助攻
過程唔太好睇咁解
要做萬能插咁佢定位做奧沙算啦
佢個正選位搵其他人做啦
1.7分差唔多,拎親波唔係扭失就傳失
佢刷極都係3g3a啫 對Rating有咩大幫助
大把人GA靚仔過佢但低分過佢
因為黎生交好多Keypass
Roy Keane on Mainoo's performance: "Amazing. He looked like he always had time with the ball. His decision making, when to play long, when to play short, and also without the ball. It's a complete performance. Good luck to the boy. He was remarkable. He showed a lot of courage. I loved watching him."
黎緊仲有 會開始探口風
今季d gif 多撚到可以出1個post 1001
屌佢老母 350k 踢啲3.5k 級數
是鳩旦搵個Sunday league 嘅黑鬼都踢得好撚過呢條撚屌福狗
咁國家隊算唔算今季先?

如果淨係講球會咁我地今季咁有邊個踢得好? 係咪個個都要換? 再者你講嚟聽下邊個有踢到哂翼/10/6/8號位

坦蛇既般跟本就唔係我地核心 我未見過核心係咩位都要踢下
我見D COMMENT都開始轉口風支持佢返黎,間中有一兩個左膠留言會比人圍屌
如果佢真係你哋口中踢得咁閪
都重要讓球十二碼比福射
夠有隊長風範啦 唔係剩係得個屌字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞