[Garnacho7] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2528]

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
批鍠狗首選
所以我問緊普巴點樣選波踢?
岩岩即刻碌twiiter見到基達菲計劃下年4月會同曼聯傾想keep綠木,但關咩事
蛇占連辛祖都想保
又反?
v92當年咪又係用福
非 純粹想幫朗哥敘舊
佢嗰啲貢獻都比唔上佢平時嗰啲戇鳩嘢
想賣高啲價?
我都係即刻睇
Although Mason Greenwood is considered shy and even introverted by some, he is gradually catching on to the jokes of his Spanish and Argentine team-mates. Getafe wanted him to take Spanish lessons, so he has a teacher for that. [@TheAthleticFC] #mufc
普巴打左翼一樣有貨交
而家慘在隊波傷到仆街 + 冇其他人有好表現可以踢走佢
所以被逼要放佢出黎, 博佢柒10次之後有一次做到野

我覺得坦唔係唔知佢踢得閪, 如果唔係都唔會出有祖打左, 叫福打右算
起碼叫比個狀態較好嘅踢自己最佳位置先
要取代黎生真心唔易
剩係鐵人體質排陣個陣教練已經諗小好多野
仲未計曼治未打出身價又傷埋
如果OO+米路同後埸夾得順
黎生打番葡萄牙既般奴都無所謂啦
1月平平地簽住Andre先?
最衰就係d隊友 如果唔係普巴一定拎金球獎
般狗今季既垃圾級表現大把人取代到佢啦 又唔係一定要猛
當年唔係傷到無晒前鋒先搵福咩
又嚟提子大把人用咪又係用般做核心
其實情況同而家差唔多
米路 大力傷左佢先會放OO上黎
做左啲咩
咁般狗今季係曼踢唔踢到係提子既表現
用住先都好呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞