[Garnacho7] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2528]

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
搭多句we will bounce back
所以淨係J歐賽入波有表現係幾撚咁on9
當日就算係迪屁打歐賽都唔差架 返到英超咪同樣碌柒咁
海倫暫時又未見好多WW門前失機 迪屁啲死扭獨食嘢喎
至少海倫場上嘅表現 我仲係覺得positive
馬係可靠嘅話前鋒問題一早解決左啦
跟本冇乜人話馬踢前鋒有問題
問題係佢一季踢得幾多場

狗竇永遠都係講講下就講到好撚Toxic
馬同龍直接比 對兩個都唔公平
亦都唔知有咩好比
場場都有球員踢得好踢得唔好
唔通屌麥湯踢得唔好就一定係話On9but踢得好咩
一尾死撐 又話盲反呢個盲反嗰個
好冇營養
唔係投佢心水,佢咪嬲嬲豬囉
福頭直頭負作用
提都唔提

永遠都非黑即白
得神台同地底泥
海狗嘅踢法暫時比較單一
特別同麥湯同場見到佢2個喺禁區等餵會睇到想死

比較想睇佢同馬狗同場雙箭頭/踢左翼鋒
有個比較擅長做Link up嘅Partner
會唔會對大家發揮都好啲
好過福狗/有祖/轉狗依啲球球扭失
都唔知點解咁都嘈到一餐
🚨🚨🌕| BREAKING: Carlo Ancelotti has an offer from an important team of the Premier League that wants a new top manager for next season, a team that wears red. It's #mufc.
[@AranchaMOBILE]
麥湯 gw 有祖 福狗
真馬Tier 0證實左
屌咪岩囉
條友燈神黎
係 真係唔知有咩好比

咁代表咩?我即討Reply嗰陣未有十二碼
佢又未入波 嗰刻我話佢廢有咩問題?
J 人要output
呢度就冇人J 猛狗
人地巴打po晒數據做比較
你ignore之餘 淨係掟條球王片出嚟
咁同畀佢講中你只係盲撐海龍有咩分別
狗竇永遠都係講講下就講到好撚Toxic
馬同龍直接比 對兩個都唔公平
亦都唔知有咩好比
猛哥靚仔
其實你真係好撚煩
即討洗唔洗Quote撚晒出道以黎嘅數據去支持論點
我嗰刻話馬狗廢又有咩問題?
唔知以為馬狗今季已經入左十五球

為左個踢撚到11月尾入左1球聯賽1球杯賽
笑鳩個歐聯入左5球但冇贏過波嘅前鋒
就好似小學畢業笑鳩人冇讀書咁
好撚低質

係呀係呀聯賽博到12碼作用大過歐聯入五球
你講撚埋佢 有閪好討論
又要扮持平叫人唔好比
原來自己又有比過之後喺度發爛渣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞