[Garnacho7] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2528]

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
多d人踢到呢d波就好 VDB Bruno mainoo eriksen

Rashford 個d猜多腳都唔肯
梳踢住左中堅先啦 琴日冰唔撚掂
又唔好隔離飯香到咁 Foden呢兩季已經出少咗場 仲俾鏝迷屌佢垃圾 冇早兩季咁sharp
比綠木哥狗教肯定勁過Foden
但梳踢左中堅,咁即係要達洛打左閘?
但前題要AWB出到
裂古朗
列哥好似比坦狗棄用
之前用DALOT 都唔用佢, 依家仲有SHAW
借埋返嚟唔啱用, 回佣
乜都要夾硬搵位抽水 唔明點解會有人follow呢類page
其實尋晚個場已經證明到岩SKILLSET既球員有幾即插即用。

而家曼聯好明顯係中場同兩翼唔識突破,加上龜哥唔係用波型,成個BUILD UP運作出問題
其實坦蛇真係好夠膽,放一個只係上季踢過一場後備既18靚仔踢英超正選,仲要曼聯近期成績唔係叫好,無空間比佢試新人,佢真係博一舖,有on9but 唔用,博輸左今日仲唔屌到開花咩

當年費sir鬧中場慌都唔敢用新人,普巴都係咁走
坦狗想買嗰啲好大機會變蟹已經係正常發揮
尋晚咪後備
不過是旦一件傷都好大獲
對辦得短馬 一季鉲銤
蘭sir條list仲可以買邊個?
但佢好似幾熱血同好人緣
普巴係費sir放棄佢
等Mitchell同班scout搵啦
福狗呢條撚樣真係恐怖到傻 係咁失控球令後面受壓
拎波過人又次次失敗令後面再受壓

成場波最靚係第三球 因為完全冇經過福呢條垃圾
有錯請更正,唔係當年中場傷曬,費sir寧願搵史高斯返黎都唔肯比機會普巴咩,我記得11/12個季普巴只係後備過一場,仲要踢得唔錯,不過之後都無機會比佢落場
其實啲場場同你去盡、唔錫身又熱血既隊友又幾難唔好人緣
佢一早講左迷曼都係因為朗哥
得罪講句曼聯只剩下朗哥
反曼咪鐘意睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞