[Garnacho7] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2528]

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
https://youtu.be/W4b7dyTozX0?si=QS-TImLcRxiMRb7m
屌佢老般 成12分鐘球皇片 全撚部都係鳩吊上前 完全唔識小組配合
我地唔係衰係小組配合型球員,我地個死症係買依班個人能力唔高,包括埋自轉 (馬仔只是衰傷患)。人地下撚,比寧咸個班個人能力勁,打小組又得,屈個人能力又得
依家打小組嘅球員都雪到硬哂啦
VDB畀你敢唔敢用先, Sancho直情入埋雪櫃
同埋唔係搵啲打小組嘅人出嚟就Work
成隊波Mindset都唔係打嗰家波
前中後有1-2個球員唔識走/唔肯走已經Run唔到啦
球王福好撚鍾意等隊友跑
然後有多少少空位就自己鳩推
但根本隊隊都睇穿佢
https://x.com/fabrizioromano/status/1729097068986134861?s=46&t=93_xb9z32j28utCyrk4gnA
光頭佬最近成日點名讚個DOF,之前仲點埋明燈比我地球會知究竟出左咩問題
咁都叫全部鳩吊
完全同意, 所以根本唔存在換走bruno 就識踢小組呢樣野
不如咁講,尋日中前場除左你講果兩個之外,其他球員D個人能力都唔算高,結果小組又唔得,屈技術又唔得
馬唔勉強啦 佢不知幾鐘意短傳配合
畀你買到又點
Pogba咪符合哂你講嘅嘢
最尾成隊波嘅風格就係四不像夾唔到依類球員

而且依類球員嚟到都係冇乜機會一齊用同夾
Mata嚟Kagawa就走
Martial嚟Mata就開始冇正選
Pogba嚟Martial就開始浮沉
VDB嚟就直入雪櫃
Sancho嚟就Pogba玻璃又走埋
依家Sancho又入埋雪櫃
反普反到屈佢防守好都係第一次見
成個wc tackle 22 成功得13次 59%
吹到「防守好到韋拉咁」
般狗比個波福狗射 現場曼迷反應
Link呢月台狗
而家我地梅毒好撚失禮你?

梅毒條撚樣咁撚廢仲要吹奏自己好撚勁根本一早要拎去餵狗
未射就抱哂頭
所以話般狗真係on99
鏝係有錢試錯試到啱啫
風格四不像係因為買人風格唔連貫+無PLAN。本身普巴+馬迪+靴條中場線不知幾有化學作用,之後蘇蛇為左死追RICE寧願幾年唔買防中而死用MCFRED,反而ON99咁用筆錢買件VDB。

純配合型既球員講緊陣中有一兩件就得,而唔係成個中前場都出哂堆配合型球員。以前KAGAWA+利雲 ; 辛祖+下撚+比寧咸 ; VDB+FDJ+TADIC,都係一兩個配合型+屈機球員
oh no
佢係攻城槌版般
蘇格蘭都將佢推到前鋒身後
我本身都唔信 上面有ching話要放走般 先換到返個識小組配合嘅返嚟
睇完條球皇片 我信了
如果OO企得穩個holding 中場位
下年 買件 有身型既 b2b 係隔離幫下手 應該唔錯
啱啱order咗 希望唔好燈死佢
摩納哥個Fofana同愛記娜娜都唔錯
黑色大肉腸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞