[Garnacho7] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2528]

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
咁樣讓球12碼俾福狗其實冇咩著數
唔入就拉開唔到比數,反之福狗既壓力又再大左

福狗梅到好似當年早期既科蘭咁要靠12碼入波
曹馬木
猛oo vdb
咁樣打唔打到小組
買到先算
今季點都係梳打左閘先
同列基朗輪換
同埋坦狗都好明顯唔係想踢小組
等坦狗敗走再FF啦
如果用梳打左中堅未姐係又搵大碌黎搞
VDB由Confirm嚟已經唔睇好
So9根本唔會用依類球員
VDB真係依十年最垃圾收購, 雙輸到咁

我明你講乜
但至少其他球員個Mindset都要識基本走位拉扯
講真坦狗嚟咗都唔覺佢哋依點有好明顯進步
亦都唔覺坦狗短期會放棄福般依種打法
佢就算企得穩 呢個位就都要買多件啦
米路就算唔走 都跌緊watt
OO驚佢藥煲底
我地成日就係諗住一個位有人企穩左 就唔理佢 望下左中堅個位 一冇左短馬
龍門位除外 呢個位有事冇事都係咁鐘意補人
其實海倫都ok
10年最垃圾應該未到佢呀嘛
講咩打小組丫
而家我哋連一個可以帶住個波向前推兩步做Progressive Carries嘅中場都無 尋晚OO就係做到依樣已經屌打成條中場線 重有猛應該都係做依樣嘢
Amrabat做唔到都係等返意甲
般都算,出MCTOM擺到明博靈光一閃,好似上季DDG咁唔岩SKILLSET夾硬用既FEEL咁

同埋我覺得坦都開始承認自轉係失敗左既收購,前幾場都開始無左正選,新聞仲傳緊好幾單巴西幻幻右翼。所以我地而家手頭上得返福+加拿祖+百力支。坦而家擺福係右翼其實都算係暗示緊左邊佢排位仲低過加拿祖 (明明以前加拿祖係梯隊都有踢開右翼)
海狗打小組
唔怪得之連普巴都識dirty work
唔覺得福有得再霉d
讓pk最大風險就係無三分 不過坦都讚應該無事嘅

印象中曼區都有零零聲聲既聲音話佢好炸彈
呢啲真係眼光同coaching勁
又嘥左一億
自轉其實只係23歲,預佢要成長,冇正選就磨練吓繼續進步
福狗26歲就定哂型啦,個腦真係睇佢改得幾多得幾多
應該係因為有祖唔識踢右 所以先放福去右邊?
多迷個個屌佢炸彈
左右開弓姐
琴晚下半場有祖都有打右翼 同福交互位
MOUNT 就黎可以挑戰VDB
出Mctom中場會硬淨好多
爭好遠喎
如果今次冇傷已經上咗位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞