[Garnacho7] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2528]

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
放多啲風話皇巴想要佢
睇下有冇左膠會屌鳩皇巴 又睇下皇巴點回應
on99堂堂大會 係度理左膠野 都唔撚係理波
不過咁 木打英超會唔會比人撞死
家下咁瘦
希望下次2;0先好讓十二碼
普巴冇咗曼聯班廢人隊友=world xi, world cup champ
比d時間 body要操唔難
反而佢d技術仲喺度好難得
冇波在腳個陣回後防守
有波在腳個陣係前場專心進攻, 唔使回後做波上去
識唔識分?
係, 不過v92 個痴線佬用埋新仔打中堅, 吹佢唔漲
福狗攞住波我係隊友都廢撚事走位配合,浪費氣力
其實講咁耐 有冇例子邊個可以取代到般個位置 而又現實買得到?真心想知

仲有 我見上面好多都冇針對般最大嘅作用 就係進攻核心個角色
又話佢喺咁跑 可以用Mount取代
又話佢萬能插 可以用O Shea取代

想問上面邊撚個做到般進攻個作用?
麥龜白走咗兩鑊
隊友有做自己本分 會突出福真係自私
隊友唔走 未必會睇到福自私同無腦
比我一定照走位
Wirtz?
其實講咁耐 有冇例子邊個可以取代到般個位置 而又現實買得到?真心想知

仲有 我見上面好多都冇針對般最大嘅作用 就係進攻核心個角色
又話佢喺咁跑 可以用Mount取代
又話佢萬能插 可以用O Shea取代

想問上面邊撚個做到般進攻個作用?
Wirtz?

https://youtu.be/-9PZLOcgqQQ?si=CnQmUNrNzxb5lBFz
如果坦未來條路係決定雙8就唔洗搵般既直接replacement
直接搵件可以踢8既好過
你估咁就煮得死icon咩
綠木唔講
佩雷斯主席屌返左膠轉頭都仲得
我已經唔係講特定位置 純粹講一個發動到進攻嘅人
冇麥佳中堅位殺上前場等佢傳個球福狗唔傳失埋
講緊代入自己係隊友踢波做好本分教練都唔會屌你球迷都會見到
邊同呀
熱身賽已經有預oo
本身西班牙同英國文化都唔同, 好難比較
同埋綠木本身英國人, (懷疑)打女人單野又係英國發生
對西班牙人黎講係冇咁埋身

就好似鬼佬鍾意成龍咁
唔似香港人對佢D 負面野咁埋身
個球真係好on9 麥衝左個空位 唔比都算仲要失控球即輸反擊 條友真係無腦架
oo場場pre season都出
舖緊路比佢正選
但可惜傷左推遲到宜家
笑到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞