[Garnacho7] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2528]

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
因為上面2件迷海不願面對J到出血嘅海狗原來output同馬差唔幾
原來係差無幾 所以海倫就係垃圾 馬狗就係勁
係咪咁既意思?
就算馬健康點都要買多個
所以買海我唔會話反對
不過明明巴打同你討論緊stats.....

我屌中醫講馬「除咗進攻0作用」
你個迷海老死spin去海狗入波唔廢 = 我講入波先
都係嗰句 畀埋其他stat你 唔計
你講英超入波先呀傻鳩
同個死都話海倫冇作用既人討論佢有冇作用嘥口水咩
次次海倫有表現嗰時就潛到落地核 柒嗰時就走出黎一句海倫勁有作用blahblahblah
笑到仆街
由即討開始到我上面中醫邊隻字講過馬仔勁
自己谷鳩住資格論spin去自己J嘅勁對版海狗 spin到去屈馬狗勁
仲有 重申返我唔係反馬狗
我只係屌柒條友盲反海倫
海個tier應該要將佢放係同有祖同oo先適合
即係預佢地今季係適應 下季開始爆發
有祖oo交唔到貨的話你都預佢後生仔暫時後備料 唔好咁harsh
奈何坦係海傷好無幾耐就一野推佢長期正選 佢學唔到野之餘好似迫佢自己發揮自己夾下d隊友咁你估真係天才咩
呢朝打咗咁多字 唔係嘥口水
見到原來馬海作用差唔多 駁唔到=嘥口水
最理想係兩個都唔傷輪住踢
但以出場時間黎講海用得有d過多係咪因為咁搞到傷就...你知佢有前科架啦
駁唔到=盲反
自己早幾個月盲撐海狗=人哋盲反
有分寸識錫住用就唔叫坦狗啦
原來海龍做支點頂波衰過馬仔
馬仔係傷多啫, finishing好穩陣
左馬 中龍 右木 就perfect
但係傷真係好多,根本冇可能指意佢擔大旗
咁左邊佢同有祖一人踢一半
38隊?

今次點解攞獎嘅?
所以上面咪想知上面件盲撐傻鳩點樣睇到海狗好有作用 然後講得出佢勁對版
原來柒咗本身想講英超38場
原來借木張約去到一月
希望冬窗強勢回歸到
當簽咗人
https://www.manutd.com/en/news/detail/man-utd-academy-graduate-jonny-evans-awarded-mbe-in-kings-birthday-honours-2023

The list marks the extraordinary contributions and service of people across the UK, and Jonny has been recognised for his services to football in his home country of Northern Ireland.
應該無咁快 好似過都趕唔切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞