[Garnacho7] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2528]

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
有位巴打去咗天國
普巴都防守唔好
世界盃嗰幾場防守好到韋拉咁
明叔一話完佢 佢啲埋怨即刻少咗
算聽教啦
經驗話我知
般每場都俾人屌到反皮 但係一冇般 隊波就死晒火 之後就會話冇般唔得

我都好期待有個邊個擅長打小組配合嘅球員 可以推快進攻節奏 已經等咗10幾年
般個樣都係聽教架啦
係普巴呢啲撚屌先反骨25
不嬲呢度般狗都係地底泥
反而0g 0a嘅猛狗就吹到好似球王咁
人地300你就3皮
OO 一戰未被人屌死
仲踢得幾好 黑色fdj
般狗淨係踢final third根本好撚勁 killer pass 後上 遠射
但係曼聯要佢串連曬前中後場 根本overload左佢
佢係跑得但係workrate根本唔高
顧到前顧唔到後無可能當btob中場用
佢只係一隻體能好好嘅9號半
根本要搵eriksen/mount黎幫佢做串連先啱踢
bruno 可唔可以搭OO/其他擅長打小組配合嘅球員打中場推快成隊嘅傳球節奏?
咪就係冇嗰幾次都收晒皮囉
之後呢度就排隊填道歉表
好笑 我就真係笑啦
我都係咁諗
歸根究底 都係成隊都配合唔到 而唔係般做唔到小組配合
Mount 同 Bruno 好難同到場喎
琴晚丁到short 左?
你丁到手殘定眼殘
啊屌你原來又真係我柒左
梳囉
基本功差, 隊波build up 基本上佢完全幫唔到手

踢攻中, 只有等餵+射波能力, 完全冇killer pass/ 拉扯/ 突破/ 支點功能

踢防中, 條友唔識現位, 成日企係人地後面唔拎波, 有波在腳個陣踢少過
位置感差, 成日跟波跑俾人拉走, 搞到中間空哂
均速回防, 睇到好躁底

踢後備, 輸緊個陣換出黎燒味/ 贏緊個陣換入黎死守都OK
踢正選不了
小組配合球員依十年嚟幾多個死咁多個
Kagawa, Mata, Martial, VDB, Sancho
全部都愈用愈迷失, 因為隊波唔係走嗰啲風格
你又有啲道理
不過曼呢啲中游波係用呢啲球員架la
300舊水=幾多錢?
輸3:0狃狗唔計?
因為尋晚個場, 除咗Mainoo (勉強計埋馬)之外冇其他擅長打小組配合嘅球員囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞