有無巴打有玩開銀器?(26)早買早享受,遲買好撚貴

786 回覆
1 Like 5 Dislike
有無相睇下 想望下個樣
依家多數都唔理佢會唔會平定貴㗎喇喎 因為基本上香港都係冇乜貨所以去旅行去外國或者日本台灣嗰啲鍾意嘅話就要即刻買 咁如果話最平嘅話實喺香港同埋美國買係最平㗎 但係我唔會理佢平唔平囉
更正 唔會理佢平定貴
Dagger既話都有分size 我上年買細dagger大概36xx 中dagger我只可以話到10年前個價比你知 我諗而家加價到5xxx-6xxx到 大就唔知香港幾錢 因為我係日本買
講起 我訂咗個耳環同埋dagger鑽戒好似訂咗都就嚟一年都仲未到貨
你訂果時 張單寫幾多個月
以為唔會遲過張單個期
前排去咗Ch台北中山店啲戒指都算多款,入手咗隻plus and bone ,返到香港店睇乜款都冇,想入手十字吊墜但係周圍都冇,有冇ching有內幕消息知道幾時有得訂🥲
我都係,張單話8個月內,但已過8個月,好彩唔急,訂左幾件嘢,只欠十字架未有,其他已到CH 店舖
除咗十字架 仲訂咗啲咩
好驚佢遲 我訂左方墓戒指
PAPER CHAIN & FLEUR CHARM
香港真實安排就唔知,因為sales都係俾官方答案。

但外地Chrome Hearts係返咗貨會優先分俾訂咗嘅客。按正常推斷,總公司/工場其實唔係真係為某張預訂單專登安排生產,理應每個地方專門店嘅跟進都大同小異。
呢樣我梗係知啦 入坑都入咗10年 我都係近呢幾年先訂 之前基本上一入到去大把貨可以買
真心問 早幾日天氣凍 一大力fing甩左
飛落地撞凹左
定係要搵修理首飾先做到
求解答
你拎落專門店問吓好過
凹咗真係唔知有冇得整
我諗SA未必理啦
都係戴得實有呢個情況
係㗎 我10隻都已經全部都崩晒黑晒氧化晒花晒 真係咁驚嘅話初頭就唔應該戴啦
Ch普通十字架原價大約幾錢?
英國大約幾錢到,貴幾多?
好似3千幾,唔知有冇加價,自己訂果個係桃心十字架,6千幾
唔記得了 上次係個朋友去旅行行開幫我睇
有好多款十字
不過普通size 你預6千幾左右
歲月痕跡
今日去左半島同中環ch
都係乜都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞