有無巴打有玩開銀器?(26)早買早享受,遲買好撚貴

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
試過日本,台灣,香港買嘢, 互通purchasing record
喺日本買過8-10次左右,包括United Arrows,無一次問我喺home town有無購買紀念,淨係拎passport攪tax free。香港最多都係有我電話號碼,唔會有我個人身份資料。
我估日本店純粹用我passport號碼開account

如果可以,都想merge返唔同地方嘅購買紀錄喺一個account名下。

例如Hermes,喺唔同國家都買過,有次處理其他問題嗰陣問個CS可唔可以整合各國購買紀錄,佢話其實可以,不過要落舖搵sales安排(估佢唔到)。最終無去處理,因為心諗啲sales個個掛住跑數賺佣,邊會想嘥時間處理呢啲嘢。我又唔係甘比
上次係台灣個sales confirm 係全球互通
似乎台灣sales最好傾
台灣sales隔咗半年再過去仲認得我
上次佢哋仲肯幫我留貨 我估香港彩我都有味
巴打一定有獨特之處,易令人留下深刻印象。想易啲爭取到sales幫手通水,咁先有著數。羨慕
喺香港幫襯多咗之後,俾完錢都話有好嘢會whatsapp我,結果係一次都無
ball chain sterling
疫情果期咪有
未開關果陣仲會sell野
真係好懷念疫情嗰陣嘅CH
戒指起碼長擺十幾廿款,手鏈,頸鏈,珠鏈都有唔少display,成個cross sculpture掛滿耳環。而家成個sculpture都收埋,眼鏡都賣淨無幾…
戒指耳環吊墜項鏈手鏈咩都有
巧想知係乜嘢
我係台灣第一次買,佢哋有幫我登記名同電話號碼,之後香港買都搵到我啲資料同埋張單都有我個名,但係上次去韓國佢哋就冇問我攞資料,同埋張單都唔會顯示我個名,可能無幫我留紀錄,我下個月會再去多次韓國,睇下主動問佢哋會唔會幫我入購買記錄
希望韓國重貨啦
疫情之前都好多嘢賣 嗰陣時一入去成個display都係ID link 頸鏈手鏈乜都有基本上求其一日入去點都會有嘢賣
想問下土炮牌子silversmith大家有冇咩評價?我見佢啲嘢都幾靚但好似無乜人討論
除非買到sales認得你,否則佢是不是會睇心情或你個樣/outfit先會拎啲冇display嘅嘢出嚟
我會開口問有冇呢樣嗰樣,但係佢會答冇
通常我係去完半島之後K11做gym,有時會諗會唔會同我個gym look有關?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞