有無巴打有玩開銀器?(26)早買早享受,遲買好撚貴

785 回覆
1 Like 5 Dislike
個sales 話幾千蚊,但我無理佢因為試緊其他
我上次先問完大概1皮到 不過佢分長短
我果條70 cm 12150元
之前訂咗條22吋 $9550
有得訂長短?
唔洗一定買舖入面d 現貨?
而家唔知仲有冇
不過24吋係冇得訂
訂就一係22一係26
唔止香港,近期日本同台灣返現貨都係八粒。
唔知係現貨只賣八粒,九粒一定要訂?定係唔同時段都會返吓唔同長度現貨。

利申:訂咗九粒
你手圍幾多 想知下骰仔個size
呢幾日落鋪 都有啲貨睇下
想問下有無啲本地既銀器舖頭推薦下?好似啲小店舊店個啲
聽SA講8粒係佢地嘅standard size 所以多數有貨嘅都係八粒
明明上星期六去太子咩都冇得Tyson yoshi,我想買野呀頂
想買綠柏石手鏈,有冇推介?
綠松石
男仔未必戴得落八粒
骰仔手鏈是咪而家都訂到?
我本身想買普通十字連bale 同 cemetery ring
一月頭問過
呢兩樣都冇得訂
普通十字有唔連bale個款現貨
但我冇要到
反而托人係paris 買到filigree cross

而家是咪會有多個印(圖中2017下方)
骰仔鏈我唔係訂咗好耐,仲可以揀舊版新版。如果鍾情舊版,建議快啲出手,如果舊版將會discontinued,到時連選擇嘅機會都無。
thx ching
多口問句 新舊版有咩分別?
唔係好識
新舊版兩者比較,邊個靚啲就各花入各眼。舊版係骰仔同十字花相間,用傳統方式一個扣一個串起嚟。而新版雖然都係一粒骰一粒十字花咁排列,但每粒銀係好似串珠仔咁串起嚟,針銀件數量好似好抵,但據聞有唔少斷鏈”故事”。

齋講樣,個人唔覺任何一個版本屌打另一個,所以揀返舊版,一來唔洗擔心佢會斷,二來可以預長啲,更彈性地啲
扣入扣出去營造變化。呢一點係新版改用串珠仔方式連接而做唔到嘅效果。
過兩日去日本,睇下有冇機會買到
收到你 我諗舊版岩我啲
快手去睇下有冇得訂先
會唔會同size有關?
今日喺專門店見到Forever Ring唔同size嘅engravement唔同。大size得兩個十字花,但有兩組Chrome Hearts刻字,但細size係七個十字花+一組Chrome Hearts刻字。
想問大家啲ch戒指嘅
黑色舊化位係咪都甩得比較快?
因為隻方墓 都係戴左無耐又甩咗啲
係日本乜都無果陣
韓國竟然有size有貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞