有無巴打有玩開銀器?(26)早買早享受,遲買好撚貴

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
我就試過係半島見到真vip … 話說有一日半島要排隊 有個TB 排係我後面幾個 大陸肥婆嚟有排隊算有禮貌 戴金richard mille … 過咗一陣有個sales 岀嚟問 請問你係咪XX 小姐? 就直接by pass 咗條隊帶咗xx小姐入去 個xx 小姐係無行去睇d櫃 全程坐係counter 就有人拎嘢俾佢睇 不過 佢最後只係買咗幾條大毛巾
可能show俾佢睇嘅已經有,買幾條毛巾只不過當俾下面D sales…..
不過半島d sales都有禮貌,當佢同我講乜都無,會講聲唔好意思…..
我有次排隊果陣都遇過,個男人係門口揮一揮手個SA就開門比佢,都係直接行去counter,雖然我排得後睇唔到佢買乜,但排頭位嗰兩個師奶,係到講佢買緊啲野起碼十幾廿萬,我估係SA WhatsApp比佢留貨然之後就落嚟買,同埋果日好似返大貨,咁啱我都買到野
都唔係 都係運氣 我通常一去就一次去晒兩間
差唔多 我係半島就ball tiny cross 同tiny e
中環就買到paper chain necklace + oval pendant…
$5850 連ball chain
我買果日佢有幾隻係penin
想問下其他ching forever ring 大概係咩價位?
唔洗問 入到去 見到咩show 岀嚟就可以買 見唔到就係無 之後你可以問一兩句有無乜乜 佢哋都係會直接答你無
舖頭係平過岀面架 你買唔到ja ma ….. 原價買勞嘅概念
4月中開始每個禮拜日都有去半島睇睇,間唔中星期三都有去,已經比個男sales認得我佢都好直接同我講冇返銀飾或者已經比人買咗,好快就離開鋪頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞