有無巴打有玩開銀器?(26)早買早享受,遲買好撚貴

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
三萬頭😭😭
想問一下wild wood 黎個牌子師兄們覺得點?
我覺得OK,可以玩,個人黎講幾鍾意佢啲松石。
諗住砌條羽毛。但加金就貴勁多🥲係咪金價上升一齊加價
我自己羽毛都係得一條,而且冇金同埋都唔係wildwood,唔清楚其他牌子加金同冇金差幾多不過個人覺得心動就行動啦,反正都會經常戴
另外都可以分享下師兄睇啱個款式張相同價錢,再一齊睇睇屌唔屌得過
有冇話係逢星期幾返琴日去啲sales 都淨係話多啲落鋪睇下
Ching 想請教吓你係咪用相入面戴到嗰個位嚟決定買幾多cm?我都想入呢條
冇問星期幾返貨我覺得就算問咗可能都係hea答,會話多啲去鋪頭睇下所以冇問

日本原宿店買
我諗住,如果係wild wood 黎個牌子。1條羽毛+1條鷹爪羽毛+日輪扣😂
全部純銀,好似計過數要6千左右
三萬幾買條純銀?

半金半銀,純銀平D,一萬左右,
當時冇純銀,但又想買條魚,
諗左陣便比錢,因為條魚一節節,
可動性高,好似幾過引
今日去過尖沙咀嗰間店都係咩都冇 反而啲衫幾靚
尤其係刺繡,唔係印字款
hoodie成皮一件
我都想買
啲運動短褲都靚
師兄打算邊到買?
佢好似香港得一間代理買?
咁多位巴打 新手想買 羽毛+條鏈戴下先
筆直大約$3000
想試戴下遲下再諗升級
有冇推薦?感謝
建議上尖沙嘴間Dresscode Silver睇下,或者香港間WildWood代理睇睇,個人覺得始終睇到同埋攞到實物上手再試戴埋先知係咩真係啱自己feel
如果都係照買呢個牌子嘅話,個人覺得呢啲唔錯
爪毛我自己中意菊地,如果唔太貴一係睇下tk?
全銀set小坂都幾特別,香港有代理,不過最緊要自己睇啱
想問香港個間chrome heart 門市
係咪唔會有珠鏈現貨
同埋想問下3至4千左右預算
而家有乜手鏈好睇
我見chrome heart 而家全部都好貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞