有無巴打有玩開銀器?(26)早買早享受,遲買好撚貴

785 回覆
1 Like 5 Dislike
唔只咁少
好似退返三十萬won比我,都有千幾蚊
但用唔到機場閘內d退稅機
要揾counter人手退所以件貨同單一定要跟身
唔該哂師兄
Ch不嬲全球都多人玩
係之前幾年 比人水先買埋d日銀
日本人都唔玩個d牌子
得中港台嘅人玩
紅巴 左係鏈連埋十字?
呢個款想買好耐 都無
今日重要星期六 竟然無大6人排買曬?
係呀 balll chain 連十字 其實今日要排隊 所以sales 都話我好好彩
我最初開始都係CH 先 跟住就轉左玩lone ones 再轉日銀 之後再轉玩ambush 最後人肥咗 以前d lone ones 戴唔番 再重新咁新手上路又買番CH
即係排到你先拎出黎定點呀
咁多人排都買到?
最想要items
應該就唔係 條鏈一直係個櫃度 只係一個上晝都無人買走 我一入去睇到就衝咗

又話或者可能有好多條
懷疑佢哋收收埋埋,無數先放出嚟賣
收埋就實會 不過應該唔關條數事
早排入過中環CH睇野, 當時display出黎就無乜銀器, 但因為想訂野同個sales傾耐左, 傾傾下佢打開櫃桶搵野比我試size, 原來d櫃桶入面全部都係銀器塞到密質質, 但個sales話果d全部係訂單黎, 唯有信佢
真 次次見佢哋開櫃桶都勁多銀器係入面
今日半島見到有baby fat cross,第一次見到現貨好神奇
加上無人排隊
琴日比依度師兄買完,今日又有?
有個吊飾 想配條普通銀鏈 有冇鋪頭推薦
尖沙咀 紅茶對面
佢應該放過咗粒baby fat cross
旺角萬安行
呢粒早幾個月都walk-in買到
當時仲唔止得一粒
我一入坑就CH 一玩就玩咗10年 玩到而家導埋另一半一齊入坑 但係佢而家入坑就貴好多啦 以前背心都係講緊$800一件 而家加到$2000
師兄想問下tiny cross 係連埋ballchain嗰款?定係齋tiny cross?
唔使連ball chain可以獨立買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞