有無巴打有玩開銀器?(26)早買早享受,遲買好撚貴

784 回覆
1 Like 5 Dislike
宜家一條無牌子銀鏈都要2-3千咁貴
以前買幾百蚊
見到v記有loneones 彩色膠十字 膠劍 算唔算抄CH
重點又唔係賣,當聖誕禮物送比客開心下
lm
新手岩岩入坑,諗住大路野 鏈 + 單羽毛開始先,再慢慢upgrade 上去,費事3分鐘熱度。

想問下各老手如果第一次玩 First Arrow , Albatory , 同wild wood 邊個brand 好?

呢3個style 我都覺得唔錯,同埋應該相對地易買到?唔洗等訂有現

追左幾個post HB 不了,Goros 又唔比外國人排隊
同埋都想問下 Wild wood 呢個brand 咁多個post 都無乜人講,真係咁差?同埋香港個代理有無伏
想玩毛 容易買d 無咁伏既 買鷲見好啲
但見到啲師兄話鷲見咩新版舊版好似好煩咁同埋鷲見毛係咪都係倒模多?
百川收錢唔出貨
大家小心中伏
入門建議鷲見,易入,代理算好,價錢好似同日本差唔多
井多少少?
百川唔係去左撈餐廳咩
想請教下點分新舊版?
想問下想買chrome hearts嘅hoodie
香港果兩間舖有冇現貨睇同揀?
錢照收
但收咗錢之後消失唔應機 我身邊幾個都係咁

話就話兩三個星期起貨
大家唔好再跟百川買繩 小心中伏
屌我都係
就嚟可以開個百川苦主中伏group
朋友之前又係咁,咁啱唔知幾個月後佢幫襯木杉買鯉魚,木杉問佢要唔要古布,佢話喺百川訂咗不過冇影,最後木杉幫佢追
唔好再幫襯百川 俾錢前就秒回 俾完錢消失 小心中伏
轉左行仲接單
收咗錢唔比貨報海關啦,人夠多報埋詐騙都得
職人…今鋪幫唔落
報硬啦
見百川IG 仲寫住訂單照常 佢老味仲想呃人
Wild Wood實物還好同價錢上幾抵買,不過色澤上佢係比其他光亮啲,因為自己係當地買唔知代理點,但淨係講定價代理食水都深…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞