《MF Ghost 燃油車鬥魂》 討論區(2):藤原拓海弟子:片桐夏向登上神級15人!!(頭文字D 後作)

398 回覆
10 Like 0 Dislike
緒方有時好好笑
相葉鬥緊車果陣係中里,平時會變阿樹
揸r8嗰條友都好似第4季尾個evo男
又揸4wd又屌鳩人太aggressive
個樣一樣猥瑣
RS7就識
架FD變咗圓燈我當佢換咗車算
我住橫濱酒店,夜晚勁多跑車聲,應到都係上大黑,見到d改裝車都幾誇張下

去群馬95%見到既都係日本人,揸evo根本冇人理我

一去箱根勁多遊客,揸住Type R由酒店到蘆之湖,河口湖都好多鬼佬望我直頭有鬼佬話nice car心諗我租架咋
動畫對北條豪其實已經圓燈

漫畫唔記得
講車既話就算畫面假d都好,動態上first stage仲好睇過劇場版

劇場版跑跑卡丁車咁
我根本認唔到果d咩車淨係知多數係JDM,有load到勁低既外8,GT尾翼既AE86,成車都係燈既車
伊呂波跳彎已經開始神打向
講畫質first stage 真係唔會靚,但翻睇得最多一定係first stage

如果比我,我會直接寫神手神腳後面最後一戰係信司

神奈川頭3條防線拖戲
lm
話說預告見到spiral zero車房係咪關零大哥事
比架車你可以,但你拎黎溝女就唔得
佢揸gc8去赤城聚餐,但飲酒
Spiral咪池田車隊名,zero咪佢套理論
入面有咩人下星期你睇下
拉曬手掣停低部車再直線加速出彎
主角比妹妹強行熊抱
仲要係咁索佢d味,CLS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞