《MF Ghost 燃油車鬥魂》 討論區(2):藤原拓海弟子:片桐夏向登上神級15人!!(頭文字D 後作)

397 回覆
10 Like 0 Dislike
聽個朵都知唔野少啦
個個都無視呢樣野
Mfg 好勁架,mfg唔可以睇少架
你唔好鳩噏啦,你咁樣咁樣做啦,咁就有機會入到圍架啦
特別係個9號仔,我真係唔明佢憑咩睇唔起人
你做到神15係勁,但唔好當人廢先得架
當初涼介都無咁多說話比托海聽
拓海果度我有少少想搏故

5年黎都係拓海送貨,甚至好早之前係文太送

真係成個秋名都冇人係4點半跑山見過86跑所有人都唔知有部跑得好快既86

突然就比啟介見到,成隊speed star都冇人見過
八九十年代仲要鄉郊無咁多夜生活
Speed Star 嗰班又窮撚玩唔到咁長時間車
半夜4點幾跑山無人見到都好合理啫
精彩位先黎下季見
17歲控早兩集喺涉谷講自己獨愛17歲嘅時候,姣婆戀同時喺小田原賽道同阿姐同事傾計話自己17歲;17歲控亦同佢條女話班天使係阿姐,即係佢未知7號小姐係17歲。作者已經鋪定後路3人混戰再賽車爭女,諗到都唔想睇
咁都有得拖到下季
朝聖果陣住係榛名山山腳, 夜晚揸車2分鐘路程買野食同玩埋射的, 返到酒店11點, 突然勁多跑車上山本來想上去趁熱鬧, 但架車實在太牛肺, 跑山會拉龍先冇去

真係唔知以前玩車既人會玩到幾點
預賽都唔播埋,又要等下年
cut尻哂比賽無關既情節會慳返好多時間
屌咁樣停要等下季好無癮
以為睇緊av咁,個呀媽就黎同夏向講好耐無扑野
孤男寡女 共處一室, 仲要摸手仔
痴撚線,拖撚到仆街.佢個女果D CUT左佢啦,好撚煩
講真,老母仲正過臭雞自
估唔到24就有下季
無,你要普通人上位係得阿妹
1月24?
肯定有d野
2024啊朋友
唔年尾都偷笑
好拖 每個車手講一句就一集
然後出年見
呢套太多無謂野,又戀戀戀戀戀
然後又預賽,勁多廢人係個場度 ...

頭 D 次次 1vs1 一黎就埋牙節奏快好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞