【Disney+】洛基 第二季 劇透討論區 (4)

466 回覆
14 Like 2 Dislike
Thor1,2 悶到痴撚線.......
特別係2........可能係Marvel電影中最悶嘅電影
唔係有3救番個series都未必有得拍4
TVA Loki一定係Hot toys 1/6 冇得輸
個樣似到黐線
1/12就冇隻似樣
好靚
無拍埋出嚟
但最尾去到果個荒蕪之地咪遇到果隻怪獸囉
2係我唯一一套係戲院睇唔晒就走人既mcu戲
只可以話風格唔主流
而thor3算係易入口嘅主流爆谷片
但對於1,2Fans黎講唔係救,係摧毀
有係話你其他康開門
隻怪可能唔殺佢呢
話曬以前跟過女法官打杖
其實劇拍返d外傳咪算

雙修魔法同科學嘅
得 Dr Doom 同未來嘅 Tony Stark
好想有一套THOR搵返2個d敵人再打過
但可能都係唔夠打
之所以都係Loki WandaVision Moonknight 最出色
我覺得可以同rdj演iron man相題並論
洛基嘅能力其實就係打機時候嗰啲save point
唔夠打就可以load game再玩過
咪啫係般若波羅蜜
he who remain好隱晦咁講,應該都係用save load大法,用左勁耐時間打低晒所有壞康
哩個回覆 等於同人講: 講故唔好駁故,作者話得就得,任佢噏
唔會啦應該,其他康就係輸比隻怪獸
依家嚟呢度做乜
Ravonna 最後係點
會唔會係marvel 想鋪路佢做HWR 嘅女variant
全季做得最好真係關繼威
Loki搵Mobius場文戲2個啲演技癲到 Loki諗殺唔殺Sylvie最後都係time slip返去最開始問Mobius意見, 之後2個嘅chemical reaction Thank you Mobius.
其實宜家係咪鋪路MCU之後嘅故事由Sylvie取代Loki跟復者集結……

然後當唔夠康打時,就由佢帶返神Loki出黎:「其實我識一個人能力向康之上,但佢未必會出手幫」之後就拖埋雷神去兄弟重聚
可能Sylvie都會有自己嘅Glorious Purpose
物理之神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞