【Disney+】洛基 第二季 劇透討論區 (4)

466 回覆
14 Like 2 Dislike
到時都淡咗啦
重要多幾年先到 Secret Wars
仲可以乘機壓價壓佢片酬
雷神3嗰個長度最型
呢幕啲流淚不停湧出黎
真。揹晒所有
佢件斗篷
雷神3假髮
根本冇諗要犧牲
諗住嘅係大家一齊應對冇HWR冇loom日子 一齊𠄘受multiversal war打輸風險
點知下一刻就有枯死問題要退場交低比其他人
點解佢有能力可以捉實啲時間線
比較好奇Loki之後重會唔會出現喺MCU

Youtube幾乎每一個Loki結局分析都用呢幅圖做background
佢就係試左n次想冇犧牲嘅情況下可以解決到問題
咁事實上係唔得丫嘛,咁佢咪知得犧牲自己呢個辦法
loop落去冇意義
同mobius傾完已經打算要犧牲
試咁多次都冇試過枯死呢個情況
試n次都係loom麵條化所有人
叫Miss Minutes(已reset從良版)去陪Loki捉棋
傾完打算選擇高風險慢慢打multiversal war呀
未出現嗰啲就得,已經出現咗嗰啲唔得
道理上佢隨時slip去邊度渡假都得
之後再slip番嚟皇座就得
所以一啲都唔覺佢慘
儲哂成季今日先睇
睇到哭撚左
唔覺得同 Mobius 傾完就打算犧性
我感覺佢本身係唔知殺唔殺 Sylvie 好, 因為對佢嚟講係一個 hard decision
同 Mobius 傾完, 知道有時要為大局著想, 再難做嘅 decision 都局住要做, 先再去搵 Sylvie
但同 Sylvie 傾計期間, Sylvie 講咗句 replace, 佢先再諗到用自己, a better choice, 去取代 Temporal loom, HWR 咁
俾個human body佢?
其實hwr講得好合理
差啲比佢說服咗
康話解放左就會發生時間線戰爭全部死曬,但點解無左部temporal loom d時間線就會枯曬然後洛基D魔法又可以令D線無事?
幾有道理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞