[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
咁撚柒廢
佐鳴聯手都打到傷哂+櫻比人捉左

冇打架咁耐,唔記得哂d招點出掛

佐助長期出村調查喎

佐助長期出村調查喎

有班後生女係度 點都要保護左佢地先掛

佐助長期出村調查喎

打兩條垃圾 影分身都保到啦

佐助長期出村調查喎

出村調查啫
佐助好明顯要活捉信先出埋啲廢招

空中嗰下天照燒細路
落地再同老豆格劍仲慳查克拉
明知自己淨返唔多仲用天手力

空中嗰下天照燒細路

話唔定天手力消耗既查克拉低過天照呢
記得打輝夜果陣 佐助開天照+加具土命combo
隻眼仲係會流血 而天手力剩係有CD問題

輪回眼瞳術低消耗過萬花筒?
班拎柱間細胞解輪迴眼
如果搞基佐助比嗚仔射啲嗚仔細胞會唔會解埋另一隻眼
班拎柱間細胞解輪迴眼
如果搞基佐助比嗚仔射啲嗚仔細胞會唔會解埋另一隻眼

佢好似仲有隻柱間手未裝上去自己斷左手果邊

佐助長期出村調查喎

打兩條垃圾 影分身都保到啦

係,一出須助就搞掂LA,
夾硬來,乜撚野要保護班後生女先

空中嗰下天照燒細路

話唔定天手力消耗既查克拉低過天照呢
記得打輝夜果陣 佐助開天照+加具土命combo
隻眼仲係會流血 而天手力剩係有CD問題

輪回眼瞳術低消耗過萬花筒?

火影D術的查克拉用量不嬲都時多時少架啦
隔離post講曉講撚到上熱門

點解突然咁多火影post

點解突然咁多火影post

時不時都有人開post
係呢排比千鳥雷切騎劫多
單眼佬話自己招瞳術同佐助差唔多
講完有冇面紅物更寫輪眼
講完有冇面紅物更寫輪眼
講完有冇面紅物更寫輪眼

佐助心諗 我出天照你玩條毛

未見過大蛇屙尿
Btw,其實點解飛雷神呢啲神技會無傳落嚟
四代明明大把機會教個仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞