[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
鮫肌胃口細咗好多 之前明明食開八尾查克拉

好唔合理

比人封藏左幾十年無嘢食
胃口細左唔出奇

食完屍澄真之後飽嗰下好好笑
Boruto 戰鬥好睇過鳴人既戰鬥 起碼唔使n個戰法配合螺旋丸 黎黎去去都係螺旋丸

同埋蛇仔好得意

Boruto識柔拳
同埋佢好似未識螺旋丸

天才型同努力型嘅分別

放心 佢好快就會黎黎去去都係螺旋丸

佢粒隠型丸都有啲睇頭嘅 不過我想睇柔拳同烈風掌多啲

見到烈風掌就諗起長門 另類傳承

咁可能遲下識出六十四掌都唔出奇
Boruto 戰鬥好睇過鳴人既戰鬥 起碼唔使n個戰法配合螺旋丸 黎黎去去都係螺旋丸

同埋蛇仔好得意

Boruto識柔拳
同埋佢好似未識螺旋丸

天才型同努力型嘅分別

正呀喂

天才型同努力型嘅分別

正呀喂

一日唔開白眼睇經脈都用唔到六十四掌

佢隻眼好似都睇到經脈
今集出到咁多下影分身 比把鮫肌又吸左d 最後仲開埋眼兼用忍刀
話就話漩渦一族多查克拉 但呢個年紀有冇多成咁
今集出到咁多下影分身 比把鮫肌又吸左d 最後仲開埋眼兼用忍刀
話就話漩渦一族多查克拉 但呢個年紀有冇多成咁

嗰時鳴仔都幾百個影分身啦 再加上佢呢代有老豆老母幫手修練
其實我覺得火影啲日常好好睇
最佳例子就係祝言日和 可以睇鹿丸同手鞠拍拖
又可以睇我愛羅賣萌
又可以睇我愛羅賣萌

完全唔夠囉 連主角嘅感情線都寫唔夠
又可以睇我愛羅賣萌

所以想睇多啲 其實真係好好睇
又可以睇我愛羅賣萌

其實好離地同時好貼地
唔計d 主角能威
有返d 現代後生仔應該有既生活
例如鐘意打機, 放學同d 同學仔去玩, 有學業壓力同面對父母既壓力
唔係一味死熱血或者要尋仇追人九條街
又可以睇我愛羅賣萌

其實好離地同時好貼地
唔計d 主角能威
有返d 現代後生仔應該有既生活
例如鐘意打機, 放學同d 同學仔去玩, 有學業壓力
同面對父母既壓力
唔係一味死熱血或者要尋仇追人九條街

咁呢個唔係忍者既世界, 以前播疾風傳之前, 動畫原創果百幾集原創都無咁鳩, 班霧忍打爛仔交咁, 唔撻忍刀個朵同水影唔出黎柒都還好
漫畫劇情好幾多, 一樣有人要打有事件發生, 但合理好多
一係就合理既打鬥, 一係就角色之間關係既日常, 鳩下鳩下派膠果類, 仲好過呢篇借前代角色過橋都寫得咁衰,
7忍刀呢D大粒野可能擺後面, 各人既戰力水平高番D, 會合理順暢精彩好睇D
今集 向日葵 真係好得意好可愛

個配音
大波田個配音轉左,今集好難聽

無轉呀 不過佢得登變左師奶聲

對住仔女仲怕醜聲咩

對住仔女仲怕醜聲咩

細個把聲好聽啲

對住仔女仲怕醜聲咩

細個把聲好聽啲

想俾大波田打

對住仔女仲怕醜聲咩

細個把聲好聽啲

想俾大波田打

對住仔女仲怕醜聲咩

細個把聲好聽啲

想俾大波田打

用生命值硬接

對住仔女仲怕醜聲咩

細個把聲好聽啲

佢而家只係配翻水樹佢自己原本把聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞