[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
我諗個作者都知道啲讀者buy鳴佐多過佐櫻 所以無咩兩公婆哂恩愛既鏡頭,反而成日影住鳴人佐助搞gay

成日講d基友說話
我諗個作者都知道啲讀者buy鳴佐多過佐櫻 所以無咩兩公婆哂恩愛既鏡頭,反而成日影住鳴人佐助搞gay

成日講d基友說話

有邊個係buy佐櫻
臭西港女櫻根本中左幻術先覺得幸福炸

佐助最少幾次想殺港女
咁都幫佢生女出黎

成日講d基友說話

有邊個係buy佐櫻

佐助最少幾次想殺港女
咁都幫佢生女出黎

最後作佢地一齊其實真係幾突兀
Tbb是咪出到593就停左
岸本真係好痴線
瘋狂拖劇情同回憶錄
明明有咁多隻眼都唔用伊邪那岐

要有初代細胞先可以用伊邪

邊個話

帶土咪講左
掌握千手同宇智波之力既同時就能使出伊岐那邪
班同柱間打
岸本仲廢事有bug加幕班咬走柱間既肉塑造到佢有細胞發動

做左咁耐大蛇丸既實驗體 冇理由一粒細胞都唔俾佢

成日講d基友說話

有邊個係buy佐櫻

佐助最少幾次想殺港女
咁都幫佢生女出黎

最後作佢地一齊其實真係幾突兀

因為佐助知道小櫻已經唔係細個果種覺得佢靚仔中意佢
一個女人見到自己錯幾深都肯繼續愛自己,到佢回頭既時候又真係肯係佢身邊
我諗佐助就算本身唔中意佢都好難完全冇感覺

邊個話

帶土咪講左
班同柱間打

帶土係佐助對團藏果陣係有咁講過

但係以前伊邪那岐未被定為禁術之前 點解宇治波族人又用到?佢地有千手之力咩?
下集係咪開始舖博人同沙拉嘅愛情線?

佢地生仔係咪變六道仙人

邊個話

帶土咪講左
班同柱間打

但係以前伊邪那岐未被定為禁術之前 點解宇治波族人又用到?佢地有千手之力咩?

呢度都好BUG,當年漫畫出到伊邪那美的時候,好多人都提出過呢個問題。
呢個係無解,唯有吹以前宇智波成日拎千手一族D肉來食。

明明本身設定就係伊邪那岐係六道仙人的術,所以有宇智波和千手的力量就可以發動。成件事本來好合理。
但後來又無LALA加個伊邪那美,仲要話係以前太多人用伊邪那岐,所以先創伊邪那美來抗衡。 作者作個第二個原因唔得嘅。

邊個話

帶土咪講左
班同柱間打

班求奇咬啖柱間都用到啦
古時宇智波既人都係咁都唔出奇
話唔定甚至當年有人話比班聽依樣野
然後佢專登咬初代一野開伊岐那邪都唔定

伊邪那岐好地地又關初代細胞咩事
班係用伊邪那岐等佢大戰完之後有初代細胞可以開輪迴眼咋
希望來緊會解釋下血霧之村D謎團,雖然都明知唔會。

邊個話

帶土咪講左
班同柱間打

班求奇咬啖柱間都用到啦

重睇啦
最初設定係講明
同時擁在千手同宇智波既能力就可以發動
我指咬初代d肉黎食代表有左佢既細胞
代表左佢有千手之力
作者係咁畫 on9 荒謬都要信架啦
除非岸本條仆街又係後期改左設定既姐

咁佐助呀哥點對兜用伊邪那美?

邊個話

帶土咪講左
班同柱間打

班求奇咬啖柱間都用到啦

重睇啦
最初設定係講明
同時擁在千手同宇智波既能力就可以發動
我指咬初代d肉黎食代表有左佢既細胞
代表左佢有千手之力
作者係咁畫 on9 荒謬都要信架啦
除非岸本條仆街又係後期改左設定既姐

咁宇智波族人又可以任用伊邪那歧
又話d族人為咗做大佬係咁亂用 之後先有人發明伊邪那美
咁唔通果班族人又有初代細胞
今集個bug係佐佐天照用右眼出
佐佐天照一直都係用左眼
漫畫版今集都係用左眼出

班長
呢幾集好睇過之前D日常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞