[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
點解講講吓佢又無咗隻眼?
講啲唔講啲咁做乜撚其實
啲下忍咁撚廢

其實蛇仔一個都夠殺啦

蛇仔識仙人 應該用一隻手指都贏到

幾時有講識仙人, 冇乜印象
啲下忍咁撚廢

其實蛇仔一個都夠殺啦

蛇仔識仙人 應該用一隻手指都贏到

幾時有講識仙人, 冇乜印象

漫畫
四代水影死個陣係幾歲?點解可以生左個仔出黎?
根本仲話鬼鮫都有個仔

嗰時好似有講過佢係成年㗎
四代水影死個陣係幾歲?點解可以生左個仔出黎?
根本仲話鬼鮫都有個仔

嗰時好似有講過佢係成年㗎

唔係話佢未掂過女人咩
片尾嗰個係咪鬼鮫個仔
片尾嗰個係咪鬼鮫個仔

定係只係生得似樣?

可能係同一族人
以前唔係講過鬼鮫出任連同自己feel嗰條女都殺埋咩 點生仔
片尾嗰個係咪鬼鮫個仔

定係只係生得似樣?

可能係同一族人
以前唔係講過鬼鮫出任連同自己有feel嗰條女都殺埋咩 點生仔
班下忍最錯既係撞到一班血統忍者
有冇人同我一樣覺得霧隱其實係有搞基因工程
為咗保留勁嘅忍者代表血霧去打仗培植所謂嘅"後代"
有冇人同我一樣覺得霧隱其實係有搞基因工程
為咗保留勁嘅忍者代表血霧去打仗培植所謂嘅"後代"

火影入面所謂基因工程即係血繼配種啦
再不斬冇喎
近排睇返覺得火忍到二代呢個結局好好

嗚人佐助當年呢d 中二病角色成熟返仲成家立室
唔係當年單純打打打既忍者

btw 二代漫畫作畫好唔掂, 畫到佐助個女成個企街咁
近排睇返覺得火忍到二代呢個結局好好

嗚人佐助當年呢d 中二病角色成熟返仲成家立室
唔係當年單純打打打既忍者

btw 二代漫畫作畫好唔掂, 畫到佐助個女成個企街咁

企街
我反而想佢出多啲向日葵嘅劇情...真係好cute
我反而想知伊留卡條女點

有女咩
睇完最新嗰集心諗做乜尻 堆刀唔係唔見曬/落入其他村度㗎咩
忍刀七人眾=江南七怪

應該忍戰打完七人眾比水之國回收返掛

連鮫肌都歸還,估唔到。
會唔會係複製品來架

連鮫肌都歸還,估唔到。
會唔會係複製品來架

同埋堆刀係咪縮左水 點解感覺上細咗
佢拎到鮫肌上手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞