[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
新手睇到動畫12x集 有幾個問題想問
唔計新生代 動畫係咪都一樣已經出完? 粵配係咪keep住j2播緊?
另外係劇場版啲時序應該點分,定係同主線故事其實無關係?

動畫已完

Cctvb唔知

劇場版得最後 the last ,boruto同主線有關

Tvb已經停播左定點 我都係上ktkkt睇 見到粵配就更新到5xx

即係話絆 火意志繼承都唔關事 唔睇都唔會唔明主線講乜?

劇場版睇博人傳就夠 其他唔關事 原創同回憶集數都可以skip

唔係嘅 the last都可以一睇 睇大波田同鳴人嘅感情線

另外推 忍者之路 感人到pk

thx last 大波田好撚正
入場睇左2次 買埋bd

全盛時期既大波田就係The Last

套任務衫淫撚到
鳴仔都忍唔住話佢
幾時先第22集

動畫已完

Cctvb唔知

Tvb已經停播左定點 我都係上ktkkt睇 見到粵配就更新到5xx

劇場版睇博人傳就夠 其他唔關事 原創同回憶集數都可以skip

入場睇左2次 買埋bd

套任務衫淫撚到
鳴仔都忍唔住話佢

因為大波田 我睇左3次the last
想問下依家邊度可以dl疾風傳全套
想由頭睇番
想由頭睇番

楓林網喇
想由頭睇番

楓林網喇

感謝大大
如果可以,我想收藏埋佢地
舊動漫越來越搵唔番
想由頭睇番

楓林網喇

感謝大大
舊動漫越來越搵唔番

哇拷有全集雲端link連博人傳
想由頭睇番

楓林網喇

感謝大大
舊動漫越來越搵唔番

我買ps4 game玩一次當重睇算
想由頭睇番

楓林網喇

感謝大大
舊動漫越來越搵唔番

經典傳承?

信和見到400幾蚊 仲平過當時岩岩出既風暴4
想由頭睇番

楓林網喇

感謝大大
舊動漫越來越搵唔番

經典傳承?

ps store好似仲平?
想由頭睇番

楓林網喇

感謝大大
舊動漫越來越搵唔番

經典傳承?

ps store好似仲平?

ps store 509 我買碟49x
反正而家冇乜game 玩 當重溫

動畫已完

Cctvb唔知

入場睇左2次 買埋bd

套任務衫淫撚到
鳴仔都忍唔住話佢

套野咁樣都睇到三次

入場睇左2次 買埋bd

套任務衫淫撚到
鳴仔都忍唔住話佢

套野咁樣都睇到三次

為左大波田

入場睇左2次 買埋bd

套任務衫淫撚到
鳴仔都忍唔住話佢

套野咁樣都睇到三次

為左大波田

果套忍者裝... 唔怪得舍人要爭住搶佢

咁柒凍仲要露膊

套任務衫淫撚到
鳴仔都忍唔住話佢

套野咁樣都睇到三次

為左大波田

果套忍者裝... 唔怪得舍人要爭住搶佢

咁柒凍仲要露膊

著住個套衫跑
鳴仔唔食有可能九尾會屌鳩佢
係咪因為佐助食過香憐d 查克拉所以有埋佢基因
沙娜拉小朋友個時既港女都幾好睇

唔出奇呀

火影個setting 靈魂,dna 同chakara 不嬲都有關連

你諗下佐助吸左幾多香燐D chakara
劇情咁風回路轉

唔出奇呀

火影個setting 靈魂,dna 同chakara 不嬲都有關連

你諗下佐助吸左幾多香燐D chakara

應該係啦 佐助受傷 要復原 有咬香憐d查克拉
有佢基因唔出奇
咁佢個女 算唔算係香憐契女
你老母
堂堂須佐能乎
比你拎黎當飛機搭
你老母
堂堂須佐能乎
比你拎黎當飛機搭

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞