[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike

有種娘得嚟又有點cute

個畫風真係
我仲未接受到

個畫風真係
我仲未接受到

真係接受唔到

個畫風真係
我仲未接受到

真係接受唔到

呢一張 佐助走晒樣咁濟
畫風我覺得好正喎,畫得清清楚楚,塊面圓圓地幾可愛

召喚雛田

冇左個胸啫,佢依加髮型同衫都正正常常,幾cute

召喚雛田

痴撚線
你睇過個樣未

比起最初已經好咗,起瑪D男角色開始睇得入眼,
同埋一般來講漫畫作畫,D人物塊面隨住時間會愈畫愈尖同長。
所以之前應該會OK

比起最初已經好咗,起瑪D男角色開始睇得入眼,
同埋一般來講漫畫作畫,D人物塊面隨住時間會愈畫愈尖同長。
所以之後應該會愈來愈OK

召喚雛田

痴撚線
你睇過個樣未

召喚雛田

痴撚線
你睇過個樣未

文革時期嗰啲女人咁

咁陰之力係勁喺邊
陽之力又醫人又識飛 又有六粒玉

陰之力應該令佐助隻輪迴眼有勾玉
不過唔知點解佐助淨係開一邊

其實你地到底明唔明 陽之力 陰之力 有咩用架

官方陣之書設定陰陽之力僅為「封印之鑰」,是六道地爆天星的封印術式,除此之外無任何用處。

陰陽之力咪理解做六道仙人既各一半力量
咁一半一半咁分別比左 佐同嗚
自然咪 嗚門有感知 佐助得一邊輪迴寫輪眼
有咁難理解咩?

日一個夜一個火影POST,都係唔能夠討論到一個結論出來

我google過 同睇過班大陸仔都冇結論

記得之前係巴哈討論鳴門仲有無求道玉
討論到成個post罵戰

人哋唔用唔代表人哋冇咗喎,同埋有冇必要出到封頂嘅六道mode呢?九喇嘛mode夠用啦

因為好多野套漫畫都講得唔清唔楚,
六道MODE係鳴人用九隻尾獸查克拉開?定係用六道仙人的陽之力,
佐助的輪迴眼係初代細胞定係六道仙人的陰之力開?
呢D野都冇結論...

召喚雛田

痴撚線
你睇過個樣未

老馮一定要話樣衰架? 其實岸本畫嘅雛田我一直睇唔順眼

召喚雛田

痴撚線
你睇過個樣未

文革時期嗰啲女人咁

幾有空靈美

召喚雛田

痴撚線
你睇過個樣未

做乜鳩
食開屎所以覺得屎好食?

召喚雛田

痴撚線
你睇過個樣未

做乜鳩
食開屎所以覺得屎好食?

你個人個格都幾衰
鐘意舊畫風多啲
新畫風好似轉左角色咁,完全唔習慣
就好似你對左廿年既老母去左整容咁
好陌生

真係第一次見到有人讚助手畫得好過岸本
仲要話岸本畫既唔順眼

我意思係岸本design個雛田外表設定好奇怪,唔順眼唔代表唔好,係品味嘅問題囉,大家唔洗起晒鋼。
利伸:我覺得岸本所有女角一向個look奇奇怪怪

仲要話岸本畫既唔順眼

我意思係岸本design個雛田外表設定好奇怪,唔順眼唔代表唔好,係品味嘅問題囉,大家唔洗起晒鋼。

海賊王d女既look仲怪囉我覺得

仲要話岸本畫既唔順眼

海賊王d女既look仲怪囉我覺得

因為畫風問題無睇過海賊王
岸本之前好似係訪問有講過佢一直唔識畫女角 多數都係漫畫個人加長頭髮比佢就當女角 好似有讚過佢助手話佢畫女係唔錯

個人感覺就係個助手 基本人身比例都未handle都得 有時d 5官都畫到又唔對稱又古怪 再唔講佢d動作設計 同埋 描寫鏡頭差人幾皮
好想奶班長背脊
世界末日
連ktkkt 粵配打後嗰啲都睇唔到了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞