[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
有冇人覺得莎拉討好過博人個二世祖好多?

我覺得佢兩個好襯

睇來官方始終都係想男主角配呢TYPE女,而且沙拉娜明顯討好過小櫻十倍。
我覺得本身漫畫岸本都係想配小櫻俾鳴人,奈何小櫻太乞人憎,雛田太討好...迫住改劇本。
好似之前有個官方既解釋話伊邪那歧令身體會有好大既負荷, 特別係對非宇智波族人黎講
團藏身具柱間細胞黎同寫輪眼既力量互相制衡, 先出到伊邪那歧又生勾勾未死得
本身宇智波族人係唔需要咁做
所以帶土講既野冇錯
d族人, 斑爺, 鼬用到伊邪那歧果到都冇bug到

不過都擺到明係為左自圓其說先咁講, 佢兜到咪由佢

都OK嘅,呢個解釋...
土影真係好正,明明忍戰的時候都唔覺,點解呢家咁正
今集仲係岸本親手畫?
今集仲係岸本親手畫?

嗚門第一個鏡頭崩到呢
望到木葉丸真係好sad

希望唔好死
望到木葉丸真係好sad

希望唔好死

之後木葉丸會帶boruto 佐女同己月喎 應該唔會死
望到木葉丸真係好sad

希望唔好死

以火影style 唔會咁容易整死一個重要角色既 咁耐以黎重要角色真係死既都係得三代 阿斯馬 寧次

連木葉丸個廢柴老師都死唔去仲有咁多戲份

你諗下睇開naruto 既都唔多唔少想睇下木葉丸點成材

打培因都未死得 唔會咁易死既
望到木葉丸真係好sad

希望唔好死

以火影style 唔會咁容易整死一個重要角色既 咁耐以黎重要角色真係死既都係得三代 阿斯馬 寧次

要整死佢一定要作者同意 同埋起碼要為佢度身訂做一個編章 但似乎佢呢個角色發揮唔多
望到木葉丸真係好sad

希望唔好死

自来也
博人:色誘術!

莎拉: 係邊個發明d咁下流既忍術 我要打柒佢

鳴人:.........

我想知博人係變左啲咩搞到莎拉面都紅曬多啲

逆後宮
有冇人覺得莎拉討好過博人個二世祖好多?

我覺得佢兩個好襯

睇來官方始終都係想男主角配呢TYPE女,而且沙拉娜明顯討好過小櫻十倍。
我覺得本身漫畫岸本都係想配小櫻俾鳴人,奈何小櫻太乞人憎,雛田太討好...迫住改劇本。

完全幻想唔到鳴門配港女櫻會點
生件無血繼出嚟有咩用
望到木葉丸真係好sad

希望唔好死

漫畫果陣已經帶左,動畫連組都未分好
今集算唔算明確講左鳴人依家31歲
之前一定都無交代過左幾多年

忍界完果陣16定17,15年後差唔多啦
姐係原來柒西都做左十幾年火影
木葉丸之前兩個跟班大個左冇哂戲份

遲下萌黃帶班會有戲份架啦

呢集條女咪有一個鏡頭同對白

蘿莉初長成 木葉丸有福了

之前唔知邊度傳木葉丸會同花火

花火再唔揾人入贅日向家就滅絕

花火再唔揾人入贅日向家就滅絕

堂堂猿飛一族點會入贅

講起猿飛一族唔知啊斯瑪個女依家點呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞