[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
下一集又要開始睇返個二世祖
鬼片主角鳴仔九喇嘛

好靚嘅一個畫面

呢幕真心正

條二打六直程投撚哂降

佢腳都震撚埋

初初睇漫畫都以為係叫條豆丁冷靜d

點知原來係叫九喇嘛

依集動畫幾好睇 做到真係嚇到佢標哂尿既效果出黎

Btw 上集話佐鳴廢個班係咪炒哂車 好明顯佐鳴今集係撚緊狗

咁上集就算唔計佐助瞳力弱咗 但鳴門個時真係廢到仆街 邊有炒車
更何況今集佐助打呢啲二打六都受傷 咁都叫撚狗
鬼片主角鳴仔九喇嘛

好靚嘅一個畫面

呢幕真心正

條二打六直程投撚哂降

佢腳都震撚埋

點知原來係叫九喇嘛

咁上集就算唔計佐助瞳力弱咗 但鳴門個時真係廢到仆街 邊有炒車

係囉,本身個對手已經公認係廢,點拗都改變唔到佐鳴係廢得好緊要。
鬼片主角鳴仔九喇嘛

好靚嘅一個畫面

呢幕真心正

條二打六直程投撚哂降

佢腳都震撚埋

點知原來係叫九喇嘛

係囉,本身個對手已經公認係廢,點拗都改變唔到佐鳴係廢得好緊要。

感覺佢地兩個唔係廢 係好hea

呢幕真心正

條二打六直程投撚哂降

佢腳都震撚埋

點知原來係叫九喇嘛

根本懶得出全力
鳴門就大愛撚唔想殺人
佐助就要活捉要折磨對方
然後...

依d叫報應

佢腳都震撚埋

點知原來係叫九喇嘛

根本懶得出全力
鳴門就大愛撚唔想殺人
佐助就要活捉要折磨對方
然後...

依d叫報應

不如莎拉娜做主角算啦
博人真係唔太討好
係咪淨係得我覺得動畫好睇啲
英雄調整
漩渦鳴人:作為全火影忍者爆發傷害最高和持續作戰能力最強的英雄,本身還有類似坦克的血量這個我們的設計初衷是不符的,因此我們對漩渦鳴人進行了輕度重塑,降低了其九尾模式的血量加成和高防禦力,並且對漩渦鳴人的智力進行一定的微調,使其的對抗能力回到一個正確的水平上。

佐助:我們很高興有如此多的玩家喜愛佐助這一角色,然而由於斑的死亡和輝夜姬的被封印,導致了目前只有佐助擁有輪迴眼的能力這一現象我們決定對其輪迴眼的能力進行封禁,對其萬花筒寫輪眼藍耗提高,來讓更多英雄在面對佐助時有更多的對抗和處理選擇。
想睇鳴佐屈機多啲
英雄調整
漩渦鳴人:作為全火影忍者爆發傷害最高和持續作戰能力最強的英雄,本身還有類似坦克的血量這個我們的設計初衷是不符的,因此我們對漩渦鳴人進行了輕度重塑,降低了其九尾模式的血量加成和高防禦力,並且對漩渦鳴人的智力進行一定的微調,使其的對抗能力回到一個正確的水平上。

佐助:我們很高興有如此多的玩家喜愛佐助這一角色,然而由於斑的死亡和輝夜姬的被封印,導致了目前只有佐助擁有輪迴眼的能力這一現象我們決定對其輪迴眼的能力進行封禁,對其萬花筒寫輪眼藍耗提高,來讓更多英雄在面對佐助時有更多的對抗和處理選擇。

屌你lol
降低主角血量有咩用
嗚人醒目仔,攞晒咁多寫輪眼有邊個國家夠打
鼬存在感好高

有鳴門係度仲邊敢打

根本有鳴佐
仲點會有平凡人會搞鳩佢地

最有用的係成班都有抗排斥的體質,生物科技研究上面好有幫助
點解班細路個個雙眼萬花筒都開唔到高達

佐助一開始用都未即刻出到高達啦
連個信都出唔到 何況班細既

佢都唔係宇智波一族
佢開到萬花筒我諗都係大蛇丸搞出黎
個個細路有書讀 大團員結局

佢都唔係宇智波一族

柒西唔係都開到須助喎

佢都唔係宇智波一族

柒西唔係都開到須助喎

帶土開到佢咪開到囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞