[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
最新一期漫畫 木葉丸會唔會死架...

話灑將來既八代目

話灑將來既八代目

個棺材值一個國家的金錢
替身術就替身術啦
乜撚野同物件交換能力(漫畫同帶土講)
小櫻又會係物件既, 公廁黎咋

話灑將來既八代目

話說木葉丸都幾勁
學埋仙人mode就等於半個鳴人
下集係咪開始舖博人同沙拉嘅愛情線?

班長

班長係正室

我覺得班長無以前雛田咁cute

班長

班長係正室

班長太似袁生d角色
唔明點解咁多人鍾意

話灑將來既八代目

話說木葉丸都幾勁

戰死係佢既家族命運

班長

班長係正室

班長太似袁生d角色
唔明點解咁多人鍾意

可能因為13集個大露背掛

話灑將來既八代目

話說木葉丸都幾勁

唔會咁快掛
睇完

今集都OK

果然係多舊人先唔會悶
睇完

今集都OK

果然係多舊人先唔會悶

土影條腿
睇完

今集都OK

果然係多舊人先唔會悶

土影條腿

睇完

今集都OK

果然係多舊人先唔會悶

土影條腿

博人:色誘術!

莎拉: 係邊個發明d咁下流既忍術 我要打柒佢

鳴人:.........

我想知博人係變左啲咩搞到莎拉面都紅曬多啲

除褲都夠做

除褲都夠做

小李式色誘術咩

有冇人覺得莎拉討好過博人個二世祖好多?

我覺得佢兩個好襯

一直都係咁覺得
好似之前有個官方既解釋話伊邪那歧令身體會有好大既負荷, 特別係對非宇智波族人黎講
團藏身具柱間細胞黎同寫輪眼既力量互相制衡, 先出到伊邪那歧又生勾勾未死得
本身宇智波族人係唔需要咁做
所以帶土講既野冇錯
d族人, 斑爺, 鼬用到伊邪那歧果到都冇bug到

不過都擺到明係為左自圓其說先咁講, 佢兜到咪由佢
佢d bug/食書都唔係一朝一夕, 唔需要咁肉緊
一開波明明講到寫輪眼一定要親手殺左自己既好朋友先得, 後來就話鼬係呃鳩佢, 只要親眼目睹最親最愛既死就夠
仲有帶土無限使用神威就話係因為佢有柱間細胞所以冇事
仲有鼬講過須佐能乎係得到天照同月讀2種能力之後既第3種能力
但結果佐助就話係雙眼齊開就有呢種力量, 帶土個case都話左比我地知係咁

其實長篇少年漫畫/世界觀太宏大既ACG作品都會有類似問題, 最後官方都會自圓其說, 我覺得冇乜野
as long as 佢兜到, 佢本身d劇情又做得ok我都冇乜所謂
相信博人傳咁垃圾都睇既人都係多年火影迷 咪一路睇一路睇佢點兜囉
唔駛理出去同公海果班突然火影迷講聽佢地9up啦
火影世界第一

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞