[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
相同年紀既佐助+嗚人加埋應該都唔夠boruto打 外掛咁

嗰陣嘅鳴人真係咩招都無

色誘術

打贏三代
想問下各位火影fans 知唔知終極風暴合集幾時返貨?
相同年紀既佐助+嗚人加埋應該都唔夠boruto打 外掛咁

嗰陣嘅鳴人真係咩招都無

色誘術

打贏三代

唔准再欺負三代
想問下各位火影fans 知唔知終極風暴合集幾時返貨?

合集都會賣晒?
我買果陣仲以為有大把貨未賣
青原來未死

佢唔係係總部比十尾炸死左既咩

啱啱睇完最新一集漫畫,FEEL到作者好似鋪緊線,

希望係真係有一個大佈局係度,
前幾集無啦啦提到嘅劇場版鬼燈城,同今集提到嘅「草」,
如果全部都可以串聯埋一齊,應該會好有趣。
青原來未死

今集仲係好撚多口水
堂堂水影狗咁比人撚
堂堂水影狗咁比人撚

小貓三四隻嘅革命
堂堂水影狗咁比人撚

二代水影對忍界聯軍撚狗咁撚 長十朗真係丟架
堂堂水影狗咁比人撚

二代水影對忍界聯軍撚狗咁撚 長十朗真係丟架

冇咗把刀好似連忍術都唔識咁..
唔怪得對面7條彈散都夠膽搞革命啦
原本仲滿心歡喜諗住今集會有多啲打鬥場面睇 點知水影一下就俾人綁住左 睇怕要等到下集先有得打
不過今集總算有講返點解水月會出現
呢幾集有返啲想追住睇嘅衝動
青原來未死

有冇link
嗰七條柒頭咁撚口響話向木葉宣戰,叫中二助出嚟一個輪迴眼望一望就全部中幻術啦
嗰七條柒頭咁撚口響話向木葉宣戰,叫中二助出嚟一個輪迴眼望一望就全部中幻術啦

即刻嚇到瀨屎都似
我一路等緊水影係用左影分身, 等極都未有, 如果係真身都幾撚柒。

下集sarada 單挑一個, 好想快D睇, 有以前對絕同再不斬隻feel
我一路等緊水影係用左影分身, 等極都未有, 如果係真身都幾撚柒。

下集sarada 單挑一個, 好想快D睇, 有以前對白同再不斬隻feel
當年凱老豆開八門都打到七人眾死一半

叫凱坐住輪椅開七門都夠依7條友打啦

仲要開七門?
拎住柒把刀打飛機
一個無刀水月ok佢地七個
當年凱老豆開八門都打到七人眾死一半

叫凱坐住輪椅開七門都夠依7條友打啦

仲要開七門?

巳月一個全力都ko 佢地啦
下集好似終於有返d似樣既打鬥睇
寫輪眼
新7人真係柒撚到 水影又唔知做乜鳩咁 成條傻鳩咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞