[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike

宜家孤兒院大把眼仔可以換

唔係要親戚加萬花筒咩?

講下啫

咁個解決方法係咩

初代細胞

係喎唔記得帶土都係咁

叫佐櫻生多個囉

復興宇智波

比佐助隻眼佢咪得

孤兒院個班畀大蛇丸執一執唔就9都變親啦

宜家孤兒院大把眼仔可以換

唔係要親戚加萬花筒咩?

講下啫

咁個解決方法係咩

初代細胞

係喎唔記得帶土都係咁

叫佐櫻生多個囉

復興宇智波

比佐助隻眼佢咪得

孤兒院個班畀大蛇丸執一執唔親都變親啦

初代細胞

係喎唔記得帶土都係咁

叫佐櫻生多個囉

復興宇智波

比佐助隻眼佢咪得

仲話人落後,火影啲基因科技根本領先現實世界幾十年

係喎唔記得帶土都係咁

叫佐櫻生多個囉

復興宇智波

比佐助隻眼佢咪得

USB眼 眼科醫生失業啦

其實本身都唔係好落後,你諗下鳴門食雪條嗰幕
即係有雪櫃,有電到

無仗打自然所有資源都會投入去發展

鳴仔果陣好似已經有電視
其實你諗返15年前同而家既科技你會覺得係好正常發展

有杯麵即係有杯麵廠

同埋打曉個陣有無線電

一開始中忍考試已經有LED mon啦 仲有集講佢地想揾卡卡西真面目嗰陣都有菲林相機同無線電啦
其實唔係大家想像中咁落後

五國大名開會都係用視像通話啦

牛龜咁大部電視用嚟做FaceTime

其實如果baruto個世界設定係現代偏向近未來,講科學點樣取代忍術會吸引啲

其實本身都唔係好落後,你諗下鳴門食雪條嗰幕
即係有雪櫃,有電到

無仗打自然所有資源都會投入去發展

鳴仔果陣好似已經有電視
其實你諗返15年前同而家既科技你會覺得係好正常發展

有杯麵即係有杯麵廠

同埋打曉個陣有無線電

一開始中忍考試已經有LED mon啦 仲有集講佢地想揾卡卡西真面目嗰陣都有菲林相機同無線電啦

其實如果baruto個世界設定係現代偏向近未來,講科學點樣取代忍術會吸引啲

咁先唔好

有杯麵即係有杯麵廠

同埋打曉個陣有無線電

咁先唔好

一套講忍者既漫畫講點樣取代忍術...

咁先唔好

一套講忍者既漫畫講點樣取代忍術...

套劇場版科學咪柒過一次

叫佐櫻生多個囉

復興宇智波

比佐助隻眼佢咪得

USB眼 眼科醫生失業啦

有百豪怕咩盲 無限開無限復原,之後加上蛇叔既科技,隨時冇輪迴眼都有幾種能力
照美冥老晒 又肥左咁
照美冥老晒 又肥左咁

上一代第一淫娃
得紅有得揮
肥咗咁多
屌你老母肥撚到
照美冥老晒 又肥左咁

上一代第一淫娃
得紅有得揮

我不能接受呀
上一部最撚索果個變到咁
好彩都有講少少血霧嘅故事
果日睇都唔覺抄美國隊長 點知真係差唔多一樣
果日睇都唔覺抄美國隊長 點知真係差唔多一樣

唔怪得果場打戲咁好睇

係囉
忍刀七人眾可以滅國,然後佢話好似卡卡西咁真係笑左
當年打一個再不斬都咁狼狽,凱老豆爆八門先搞掂四個
卡卡西都唔知贏唔贏到兩件

印象中卡卡西同凱兩個打七個

再不斬打柒西都唔好得去邊啦
話實力差唔多有咩問題

再不斬打柒西都唔好得去邊啦
話實力差唔多有咩問題

雙神威柒西應該可以滅地球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞