「大家都會愛死這部片吧!」——《蟻俠3》的失敗據傳震驚了Marvel Studios

376 回覆
171 Like 3 Dislike
Marvel沒落之後好咗好多啦
你知唔知ds2個導演係出名拍鬼片驚慄片?
所以你話ds2 無啦啦加血腥惡怖嚇人畫面係拍得有個人特式 , 我唔認為有問題
但你話音符大戰係佢個人特式?
咪就係d人預3眼ds同ds會打得好勁 , 但結果出on9 音符大戰有反差 , 咪俾人屌到on9
呢d唔係叫個人特式 , 係叫四不像
(但雷神 話左俾大家知 黑暗風格係唔撚得 , 而ds 不嬲都係鳩鳩地)
依家Kevin Feige上返位盡救啦
之前個負責人挖坑太大

avg5,6拍得好睇啲然後重啟算
Raimi啲戲除左驚慄之餘仲有荒誕元素㗎
你睇左邊幾套覺得唔似?
其實睇落個故仔幾得意

係Antman本身都唔係受歡迎角色黎
ok , 你啱你啱
有襪俠個女已經夠
佢幾時話退休同退出,佢講明只係休息一年

因為由細到大都拍戲、出show、表演,連一個長住既屋企都無,佢開始覺得好大壓力,唔想令自己頂唔順,咪暫時休息下
最大死症係迪士尼
有個人特色明眼人都睇得出迪士尼好綁手綁腳啦 套野想玩恐怖又唔恐怖 想cult又cult唔盡 動作又屎 劇本對白又cringe 搞到9唔搭8咁 你話佢真係比sam raimi去到盡就話可以吹奏姐 依家套野拍成咁你都讚得落
依家唯一期待就係deadpool3
7到
秘密入侵同ms marvel都係cls
Kevin有一排無做㗎咩?
有個人特色有撚用,拍到成Pat屎咁
基本故事又講唔好,剪接又一忽忽,導演自己話Wanda劇都無睇過無了解過,功課都唔做下
Strange喺A3 只係一小段Solo都咁好睇,去到D2你睇佢做乜鳩?一開波就俾隻八爪魚打暈左,之後又想用鞭拉咁大隻嘢,諗都知唔撚合理,睇一次嬲一次,垃撚圾
其實係咪Disney+ 原因,我過幾個月都有得睇未必次次入場追,無哂追的衝動
唔關事,以前套套入戲院睇三次係基本
自從DS2中大伏之後已經唔撚想俾機會佢,之後嗰啲上D+都唔會開
冇錯 叫返Kevin Feige in charge只係治標唔治本
我都唔敢期待任何戲,DS2我都好期待,期待到我一路睇一路真想𠝹櫈
咪係
講到其他康都驚左佢,鎖佢係量子世界入面
比d蟻ko
比著係滅霸一拳一隻蟻la
一換曬女拳就唔想睇
狗也不屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞