「大家都會愛死這部片吧!」——《蟻俠3》的失敗據傳震驚了Marvel Studios

376 回覆
171 Like 3 Dislike
AGGER
咁蜘蛛仔勁好撚多
你睇啲體操 真係唔知練左幾耐
咁成功夠辛苦完真係想抖又壓力大咪抖下囉
姜濤呢啲算吧啦
當初佢搵辛苦錢搵到暈
佢真係抖我覺得型咖
依家又咪又係搵錢唔收皮住
Tom Holland最慘係矮,1.69
條女高佢半個頭
DS個演員其實carry得起 其實將RDJ放入去Phase 4都係會仆直 主要係劇本同方向累事
真 鬼佬169等於香港人163
不過佢條女都aa
打和
本身黑豹嘅科技同武力可以頂下Ironman同美隊,可惜
真係可惜 正路就佢同DS同Spiderman做新三巨頭 Spiderman依家先疑似唔做裙腳仔/溫室小花
第5第6部嘅boss輸咗比啲蟻呀DLLM
Kevin Feige 好鍾意Rick and Morty

fit 到痺啊
但英國人普遍身高好似都唔算高
你睇harry potter都係得165
導演話宇宙太大唔需要佢地
劇本 story telling 太差,就算拍到幾靚都唔會好睇,高峰時期 avenger 都係睇咁多個巨星演出,但本身故事都唔算吸引
就係睇完doctor strange 伏到爆,先至驚左完全無興趣睇antman
我都係最後一套入場睇呢套
當初吹到好撚多驚喜又剩
最後又係撚屎
啲垃圾過場柒撚到垃圾導演

冇左鳩up 肥仔成套戲即時冇左重點
Mordo 講 dreamwalking 啲 cross fade
老你老味
又唔見你話古典音好老土
講真而家好多人對呢啲superhero movie開始免疫
古典音樂經得時間嘅洗禮到而家仲有人欣賞,相比起而家大家識嘅古典音樂,當代又有幾多劣作被時間淘汰 Raimi 哩啲 2000年代拍 Maguire 蜘蛛俠嘅手法今時今日仲照辦煮碗咁做出嚟,根本不合時宜,好似倒退咗二十年咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞