「大家都會愛死這部片吧!」——《蟻俠3》的失敗據傳震驚了Marvel Studios

376 回覆
171 Like 3 Dislike
其實我都覺得antman3唔差…
Loki入面的TVA 大佬: He Who Remain(好康)比女Loki殺左,之後其他宇宙的康就開會(Ant-Man 3 片尾)》引申至 復5:康之王朝。

Ant-Man 3果個康(征服者康,又叫主康)係He Who Remain的過去版(漫畫有講)

復4後引起多元宇宙/時間的危機
1.)2012年洛基偷左空間寶石》TVA 洛基 (變體)。主時間線洛基在復3開頭比Thanos殺左。

2.)蜘蛛俠3:不戰無歸,有睇的都明點解改變左平行宇宙

3.)Doctor Stranges 2, 紅女巫用黑暗神書番去搵仔+博士救左Ms America(依套睇完都唔係好記得

4.)Ms Marvel 隻手鐲應該同時間/平行宇宙有關,仲同大媽隊長(同埋光子)換位置

5.)Loki Season One: 女Loki殺左好康, 要睇埋Season Two 先知點收科

6.) 習氣,十環唔知係咪同康/永恆族的科技有關
得情懷分,但劇本唔掂。成個故仔係荷蘭仔唔想人知佢係蜘蛛俠搞成
明明wandavision堆劇開頭開得幾好 之後keep住走下坡DS2爛到已經冇意慾再追marvel啲戲
重大缺點 拍到世界觀好撚幼稚好撚兒戲
跟本就垃圾級淨係消費情懷
dr strange2雷神4蟻俠3

連續入場去戲院食三堆屎之後,我決定唔再入場睇marvel,除左蜘蛛俠
其實係俾DS2累到咁
Endgame之後就冇再睇過
最正常係尚氣,大家半恥笑mode 入場
比梁朝偉既演技說服到咁走
你冷血姐 全世界大把人睇得好開心
佢地內部評估啲品味點解可以同大眾差咁遠
請左啲盲撐死忠返去
依家睇少套劇都會唔知佢up 咩柒 點睇落去
我最頂唔順係大頭dick….
除咗康弱化得好緊要外
成套有D似兒童節目
無緊張壓迫感…
睇得開心係因為三代同堂姐 咁既蜘蛛俠經歷咁多野仲咁傻閪係浪費成個IP
dnlm 又話毀滅宇宙級咁勁
最後比啲螞蟻打爆
再同螞蟻人打拳頭交
on99
頭炮係spider man2
唔係三代同堂
柯南
真係
不如出返美國隊長、Ironman算
大家都剩係想睇佢哋
而家新嗰啲英雄都唔係幾識
同螞蟻人打拳頭交都55波
臨尾都唔俾終極大佬表現下
個編劇冇撚野下話
最正真係老母
公道講 64波嘅
黑鬼勁大隻
係條女返去救佢先冇比人打死
真,睇完GG俠,其實好多人仲好期待DS2,之前d人仲FF有老湯Ironman,點知條戲垃圾到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞