[City]又一城大討論區(8) reg day啦喂

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

Year 幾

as2 here

leave tg

FELIXHSOS
你個USER NAME.....

帶你食joe女

insoc識玩
今屆ocamp啲仔柒到

可唔可以add你問
fm冇去ocamp好驚冇friend

我都係 利申AS2 Banl

我都係冇去OCAMP,今日番第一日學仲未識到人

我都冇去 聽日先第一日好驚

我都冇去 聽日先第一日好驚

同組爸媽一齊上堂
AS1 表示驚識唔到人
有無同伴
AS1 表示驚識唔到人
有無同伴

我都係AS1 我都驚
冇去ocamp唔識人 不過聽日先返學
AS1 表示驚識唔到人
有無同伴

我都係AS1 我都驚

BBA as1 here

唔係as1不過性質似 今年year2轉左去第二科一條友都唔識
想問city有冇要求最少幾多attendance先可以考試架
有冇AP1201既同學 想問下week1 tutorial同lab洗唔洗上 lecture都未上
有冇AP1201既同學 想問下week1 tutorial同lab洗唔洗上 lecture都未上

應該係問week1有冇tutorial同lab先啱
想問city有冇要求最少幾多attendance先可以考試架

個個course唔同
驚就返足

個個course唔同
驚就返足

通常邊個位置睇倒attendance既requirement?course outline有冇?冇寫係唔係代表唔計attendance?

個個course唔同
驚就返足

通常邊個位置睇倒attendance既requirement?course outline有冇?冇寫係唔係代表唔計attendance?

上第一堂都懶?
AS1 表示驚識唔到人
有無同伴

我都係AS1 我都驚

唔係as1不過性質似 今年year2轉左去第二科一條友都唔識

Same here 轉左major 無朋友
FM想問點解add course選課程個度有部份係0credit

個個course唔同
驚就返足

之後prof多數會係canvas上載outline,可以去睇,如果唔係可以上網睇個course既內容。
FM想問點解add course選課程個度有部份係0credit

3cred係lecture,0cred係lab,兩個要連埋一報,所以夾埋都係3cred

3cred係lecture,0cred係lab,兩個要連埋一報,所以夾埋都係3cred

姐係我逢親見到哩D一個3cred,一個0cred嘅course,都要每邊報一個,咁理解啱唔啱

姐係我逢親見到哩D一個3cred,一個0cred嘅course,都要每邊報一個,咁理解啱唔啱

啱,add crn果陣要兩個同時填,drop都要同時drop
AS1 表示驚識唔到人
有無同伴

我都係AS1 我都驚

咩major先

個個course唔同
驚就返足

上第一堂都懶?

有上不過冇聽書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞