[City]又一城大討論區(8) reg day啦喂

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

我想問cciv爛唔爛grade?
想year 1 sem A 讀

year 1 建議讀啲area 3 GE 拉下分先,cciv爛既可以好爛

點解
想問下是否一定要讀GE1501?我想讀其他GE得唔得?

梗係唔得啦 degree works講明有咩係一定要

其實個degree works係點睇,邊D係一定要讀

其實個degree works係點睇,邊D係一定要讀

入aims到㩒下係咪咁難 已經講晒你要讀啲咩
FM幾時可以睇到學費
e-statement仲未出
好戇鳩,switch左major既人係reg唔到新major既foundation year course(呢啲course淨係俾year1讀),而無讀過呢幾個course係畢唔到業

點算

paper add

冇得paper add就要defer

閣下又咩科噤巴閉
點解會冇一科有得add drop
明明已經係我嘅time slot

ace同你一模一樣

city civil

閣下又咩科噤巴閉
垃圾大學

我想問cciv爛唔爛grade?
想year 1 sem A 讀

year 1 建議讀啲area 3 GE 拉下分先,cciv爛既可以好爛

點解

點解
利申:已經15cred

Year1通常要揀major 揀major如果gpa高啲會好揀啲 起碼個人都定啲先
不過如果你覺得year1 handle到cciv就reg啦 你上足大課同小課比心機做project都唔爛grade得去邊
利申:year1 sem B 讀cciv B+
點解今日上去睇啲GE得番幾十個位
明明琴日睇開成60幾70個位
elective已經reg唔到 唔通GE又要reg唔到

ge每個reg既時段都會放位出黎

ge每個reg既時段都會放位出黎

真?
as2乜唔知
自膠一打
早兩日仲入紙去MA度PAPER ADD/DROP
屌,今日又打風冇人做野
又要等多日先知得唔得
我就係要郁左MA先郁到其他科
ef2452難唔難grade

very easy
個個都放假留係屋企, reg個刻應該會死Ser

利申: 死左搞到只係reg到4th choice

reg到已經好好啦
見到自己本來想讀果科elective有人drop走左
但又未到我reg嘅時間
眼白白睇住佢俾人reg走左了

你仲未讀完呀
讀左幾多年shitty

你仲未讀完呀
讀左幾多年shitty

今年如冇意外真係final year

reg到已經好好啦

巴打祝你成功
想問今日係咪都可以add drop d elective?
有英文補底嘅堂, 咁我係咪要比其他人reg多1科ge科先夠

very easy

有冇pj架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞