[City]又一城大討論區(8) reg day啦喂

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
雖然好似問過好多次
但係有冇cs學生嘅notebook推薦?

梗係new macbook啦

你上堂個陣同女女一組,人地見你用macbook,又話自己讀computer science,我包佢地出水出到好似celine tamm咁

選我正解
雖然好似問過好多次

你上堂個陣同女女一組,人地見你用macbook,又話自己讀computer science,我包佢地出水出到好似celine tamm咁

選我正解

cs個名好威咩
雖然好似問過好多次

選我正解

cs個名好威咩

咪又係IT狗
依家都仲得9 credit 係咪食得屎
雖然好似問過好多次

選我正解

cs個名好威咩

咪又係IT狗

返學洗唔洗帶頭盔?
個student orientation重唔重要?因為有急事冇去到
個student orientation重唔重要?因為有急事冇去到

毫無重要性

開sem頭一星期啲GE人數仲係好波動
mon定個moon見到有位就zip啦

好易,輕鬆靚grade

想問依科sem a/b讀係咪一樣???
我as2 ,學校有封信recommend我sem a讀但我想sem b讀

咁你遲早都要讀架啦,又有乜分鐘

所謂

OM A range輕鬆
利申攞A諗住做palsi leader

PALSI Leader有無巴打知點apply
利申OM A+

aims

利申 as2
咩係palsi leader

好易,輕鬆靚grade

想問依科sem a/b讀係咪一樣???
我as2 ,學校有封信recommend我sem a讀但我想sem b讀

所謂

利申OM A+

aims

利申 as2

有啲科你攞A range既話 有機會invite你做palsi leader 做tutor咁教返讀個科既學生 你當似補習班咁嘅野啦

開sem頭一星期啲GE人數仲係好波動
mon定個moon見到有位就zip啦

我上年玩法係深夜攝

毫無重要性

翻去除咗聽佢講仲有咩做?

毫無重要性

拎student handbook

毫無重要性

拎student handbook

參觀第一年上堂既課室
雖然好似問過好多次

我fm買左最平果部MacBook…但係其實都唔係特別for cs用
btw想順便借黎問下有無其他cs fm同學
有無tg可以入下
Business statistics 係咪好難讀?
好怕爛grade
Business statistics 係咪好難讀?
好怕爛grade

點會難 輕輕鬆鬆啦呢科

所謂

利申OM A+

aims

利申 as2

有啲科你攞A range既話 有機會invite你做palsi leader 做tutor咁教返讀個科既學生 你當似補習班咁嘅野啦

屌 無比人invite過 某d dept先有?
想問下D NOTES係咪CANVAS度睇
想問下D NOTES係咪CANVAS度睇

prof 放 canvas 咪 canvas 囉,如果放第二啲位都會比條 link 你嘅
想問下fm錯過左reg day果日無申請到漫soc會員既話,之後開學邊度可以申請翻入會
住hall係咪連用notebook放wifi都唔得?
手機冇wifi好辛苦

裝router咪得
手機冇wifi好辛苦

裝router咪得

唔係會捉咩
其實有冇人真係比人捉過
手機冇wifi好辛苦

裝router咪得

唔係會捉咩
其實有冇人真係比人捉過

係咪新hall先唔裝得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞