[City]又一城大討論區(8) reg day啦喂

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
CANVAS 有科'not published', 點算好?
有冇人major 係finance 冇fd好慘

Year 幾

as2 here

leave tg

FELIXHSOS
你個USER NAME.....

帶你食joe女

insoc識玩
今屆ocamp啲仔柒到
有冇MBE yr1同學仔 冇去ocamp一個frd都識唔到

same
但係我係CS yr1
CANVAS 有科'not published', 點算好?

等囉

等囉

等囉

我想知如果上堂地點多過一個 第一堂係咪去first room??
我想知如果上堂地點多過一個 第一堂係咪去first room??

佢喺detail既schedule入面有分first room second room咁
第一堂係咪冇人會番
第一堂係咪冇人會番

其實大家有共識 week1 tutorial同lecture都唔洗上 到時無咩人你自己一個會好尷尬

等囉

一陣有科9點上既都未publish
邊度有得print野點解4樓得電腦冇printer得library有得print
邊度有得print野點解4樓得電腦冇printer得library有得print

AC2啦
第一堂係咪冇人會番

其實大家有共識 week1 tutorial同lecture都唔洗上 到時無咩人你自己一個會好尷尬

year 3
從來冇聽過呢個共識
第一堂係咪冇人會番

year 3
從來冇聽過呢個共識

有人會通知第一個禮拜cancel

same
但係我係CS yr1

CS yr4
第一堂係咪冇人會番

year 3
從來冇聽過呢個共識

如果lab後過lecture上,第一堂lab多數會取消
第一堂係咪冇人會番

year 3
從來冇聽過呢個共識

如果lab後過lecture上,第一堂lab多數會取消

咁tutorial後過lecture呢
city啲女正到不得了

不過都好多大陸g洋g
FM想問點解我add咗科 但係degree works嗰到冇update到
FM想問點解我add咗科 但係degree works嗰到冇update到

未咁快 聽日應該有
第一堂係咪冇人會番

year 3
從來冇聽過呢個共識

之前讀engine果陣先係第一個星期乜lab乜tutorial都唔洗上 上個sema第一個星期完全無返過學
但cb就唔同了第一堂已經計attendance同要做lab交上canvas
同埋lecture都係頭幾個星期先多人上 之後愈黎愈多空位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞