[City]又一城大討論區(8) reg day啦喂

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
個個都放假留係屋企, reg個刻應該會死Ser

利申: 死左搞到只係reg到4th choice

你仲未讀完呀
讀左幾多年shitty

今年如冇意外真係final year

巴打讀左幾年
有無人讀過ge2101/2129/1202/1223 可唔可以講下個course好唔好上?唔係好信得過指南
想問今日係咪都可以add drop d elective?

同問

得 啱啱睇完city 個網
仲未入到
垃圾分左流都死ser
點解city無lala幫我轉時間
原本reg好冇咩天地堂,而家日日都係
點解會冇一科有得add drop
明明已經係我嘅time slot

即係無得web add drop囉唔洗教啦

呢個sem你要加油啦
civil啲workload唔係人咁品

不過最緊要係要熟悉下啲professor先
多數都係佢地教

巴打意思係呢個sem 4科都好大workload
我仲諗住讀多個ge2315 拉下grade

I Know That Feel Bro
Reg唔到科ge 可唔可以去R professor

冇位點樣比你讀

冇位點樣比你讀

Reg唔到minor可唔可以R下professor ?
有冇area2既GE係唔洗做project ?

會咁嘅咩
ef2452難唔難grade

very easy

有冇pj架?

有讀過m1m2咪唔爛grade囉
冇讀過就死撚硬 啲大陸人個個都己經識哂成個sylabus
prof又expect你本身識 飛書飛到仆街 基本上你係要自學
exam係奧數level 你讀得一個sem基本上係一題都唔會識做 直程係有啲野你係冇學過
建議你既讀左ma個college elective先好讀ef2452
或者sem b先讀 可以避開啲大陸人
HI
重有2分鐘又黎reg科大戰
有無咁快呀 遲一秒click入去 即刻打完code都無位
GE2120 點解REG唔到嘅
有無人可以讓11119
其他時段都有位 係得11119 full 左
ge1342 ge2315 好grade科大家快啲衝
垃圾aims死ser
用電話都reg到實在夠運
HKBN
ge2410 有無人想換時間
我11796 星期三4點
想換星期二12/4點或者星期五12點

會咁嘅咩

我都估唔到會咁
原本個時間仲要係city reg比我
其他fd都冇事得我轉左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞