所以話高達OO走得太前

658 回覆
1846 Like 42 Dislike
呢樣其實合理
日本自二戰後政治上一向都係under美國多
台灣你當係人革聯打返嚟會簡單啲
「艾倫」就的確係講自由
但「進巨」去到馬萊篇已經唔係講自由
開始講緊種族仇恨
admin 可唔可以產左動物台
我接受唔到現實有人
真係將動畫投入現實
太毒 接受唔到
莉莉娜女角泥講都算幾型
一路都用自己既方式戰鬥緊
起碼有咩事都出泥頂 出泥撐下場面
瑪莉娜感覺上無力好多
得個講字
UC世界,住響殖民星,空氣都要交稅
所以時勢造就咗佢,而佢都有把握好呢個時勢
呢兩個角色對比之下莉莉娜係推動緊成套作品嘅女主角
但瑪莉娜最多係畀多個切入點觀眾去睇
所以瑪莉娜呢個角色冇做過啲咩
好撚長 tldr

屋企咁撚多槍 你對眼肓嘅 唔走擺明有親啦
依家加沙擺明全民哈馬斯 身邊仲有個

打緊仗啊 呢度唔炸得果到唔炸得
依家hamas就係同俄佬咁 見人就殺 ,啲19土炮火箭 同俄佬19導彈一撚樣 射到真係平民區黎炸。你直接炸我平民就得 我附帶誤傷你平民就唔撚得。

以色列 係唔揀人黎炸 晨早同美軍借b52焦土轟炸啦
你親手姦殺我平民就話係退役兵抵死,我係你頭頂放jdam秒殺 就話我殘忍
巨人較貼近現實 講種族衝突
00太理想 現實上無天人一打全球嘅獨立軍事組織
0083正好多
最後GP03同002宇宙對戰完全感受到到底打黎仲咩鳩
跟返現實咪好似G復咁
到時你班友又話睇唔明
吓你望下屌水星班友
以色列人唔等於猶太人
yup
佢地仲講天罰之類
心諗
地球毒瘤人類正常發揮
MB gn arms type-e
幾好玩
靜少少,我驚OO搞到Sunrise比人炸
good time weak man
有時我真係唔明pro-Palestine班友
打得架踢人兩腳,預人哋唔還拖
乜鳩logic嚟
瑪莉娜係左膠既究極體
一味話畫面唔靚 唔好打交 有咩咪傾掂佢
事實證明係唔work 完全無講價能力
但佢個角色作為故事既駁論係做得幾好

莉莉娜起碼知道要點同人講價 唔同level
打架交哂俾剎那
公主全力做左膠聖女
巨人主旨只係00第一season
最後係靠集中仇恨值
有共同敵人時,原先互隊嘅國家先團結一陣接納下大家
但00 season2 已經講呢樣嘢唔work
所以點解好多人覺得巨人結局老土
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞