所以話高達OO走得太前

658 回覆
1846 Like 42 Dislike
佢有配多一個角色
不過係BL
計普通人最勁應該係哈姆太郎

其實唔可以整返佢出黎咩

變革體死左意識都會回歸veda
你可以棄機ga, 大佬, 之後GPS啦
seed贏多啲
機設完勝之餘,首首OP ED同BGM都勁好聽
白頭條仆街有撚病
殺咁多平民基拉第一次爆seed唔撚殺你剩盲隻眼算係咁
緊張關頭仲比私人恩怨沖昏頭腦
基拉比機會佢逃生唔洗即刻爆炸死 仲想點
好撚公道啦
seed戰後又要返zaft 食屎狗黎 洗唔到底架喇正仆街
真:殺死你班仆街!
Seed佢咪洗心革面
有冇圖
「如果呢個世界真係有神嘅,點解你哋依修巴爾人而家有危險佢都唔出現嚟救你哋?」
李波子根本就係古谷徹配
仲有天元突破
當年exia一出場都俾屌

最後metal build大家搶住買
最終止戰 世界安寧
機體殘缺 片地鮮花
物事人非 活在當下
作爲0083同08小隊嘅老屎忽,我就覺得00系列好過seed系列啦,世界觀設定唔係小強模式,反而一開波係撳住切,然後中段發展成55波,無全程屈性能,再舖埋好season2伏筆同量子+雲端呢啲現實存在嘅科技,配埋最強新人配音又玩埋gundam build sp嗰梗,創新度好過seed,seed故事都好但都係參考阿寶再加BL劇情,唯一創意係搖乳系統同sideline故事Astray同Stargrazer真係幾吸引

至於OP同ED,大家都係打和super,高達系列OP/ED有邊首歌係難聽
屯門魂展exia第一日就賣哂
唔係
電影入面話外星人會根據對方集性黎溝通
而人類對佢既反應就係開戰,最後就打
on 99一句咁general既野乜野走得太前
https://www.youtube.com/watch?v=6VmBmzSlqxY
然後過佐好多年後, 喺火星繼續打過
00已洞悉一切
順帶一提 00嘅監督係水島精二
03年版嘅鋼鍊都係佢做監督
我覺得政權來講唔會咁教條主義
都係利益行先
不過呢啲國家係咪政教合一我無研究
唔中2 其實咪=而家美國 航母即刻武力介入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞