[溫子仁] 《安娜貝爾:造孽》討論區

360 回覆
15 Like 3 Dislike
conjuring 其實好睇好多
兩集安娜只可以話可以一睇
故事接受到
最正其實係幾集電影有關連
好唔好睇都想睇落下 再追另一部
conjuring 好睇係多左好多感情位
好多位靠音效唔係靠氣氛去營造個恐怖感

有D位都幾ON9,一早可以殺左對父母,係要咁後先殺,自己日光日白出到黎又要搞搞震

心諗講英文咁撚in? 如果去左中國,會唔會比d蝗屌鳩你他媽的說中文吧

有好多特登嚇鳩你咁款既位

既然可以召喚惡魔上黎,咁可唔可以召喚耶穌? 同佢隻揪
套戲真係麻麻地 最尾叫接到返上一集 但有一幕幾好笑就係Linda獰返Annabelle個頭去第二邊 btw屌你老母 我睇嗰場後尾啲嘈足成場 無撚曬氣氛 點解啲人質素可以咁低

無錯 我成日覺得呢類人唔敢用鬼片角度去睇
因為佢地唔夠膽
係又笑唔係又笑前提已經當佢係笑片
或者同自己講係假無可能發生黎安慰自己

好心啲懵撚細膽就咪撚好入院啦
套戲真係麻麻地 最尾叫接到返上一集 但有一幕幾好笑就係Linda獰返Annabelle個頭去第二邊 btw屌你老母 我睇嗰場後尾啲嘈足成場 無撚曬氣氛 點解啲人質素可以咁低

無錯 我成日覺得呢類人唔敢用鬼片角度去睇
因為佢地唔夠膽
係又笑唔係又笑前提已經當佢係笑片
或者同自己講係假無可能發生黎安慰自己

好心啲懵撚細膽就咪撚好入院啦

又或者MK, on當有趣

btw你個名

有D位都幾ON9,一早可以殺左對父母,係要咁後先殺,自己日光日白出到黎又要搞搞震

心諗講英文咁撚in? 如果去左中國,會唔會比d蝗屌鳩你他媽的說中文吧

其實你應該無咩慨念
好多位會覺得奇奇怪怪
你應該睇返con1有講
首先鬼唔會一野殺你
係慢慢影響你 到你無信念就入侵你
而佢父母一開始雖然受傷但未去到殺人
黎得切封印

其實你應該無咩慨念
好多位會覺得奇奇怪怪
你應該睇返con1有講
首先鬼唔會一野殺你
黎得切封印

殺咗佢老豆老母咪冇人知隻公仔點嚟

其實你應該無咩慨念
好多位會覺得奇奇怪怪
你應該睇返con1有講
首先鬼唔會一野殺你
黎得切封印

殺咗佢老豆老母咪冇人知隻公仔點嚟

真實故事好似係跳蚤市場買
啲人係又笑唔係又笑好似嚇傻左咁
終於睇左
啲嚇位其實都唔差
不過呢集係衰係啲細路女嘅行動比平時更牽強
成日又要驚又要睇同入房
尋晚睇左
巧京京
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞