[溫子仁] 《安娜貝爾:造孽》討論區

360 回覆
15 Like 3 Dislike
多唔多位置要睇過第一集先明

得最後5mins係有關第一集
套野好on9
班女仔竟然可以無穿無爛出返黎真係
仲諗住會死一兩件
多唔多位置要睇過第一集先明

得最後5mins係有關第一集

前傳黎,睇唔睇過第一集都無乜分別
套野好on9
仲諗住會死一兩件

成套戲都死咗3個人啦
套野好on9
仲諗住會死一兩件

成套戲都死咗3個人啦

做低左屋主姐
睇唔過眼班煩膠女仔竟然無人有事
you are my sunshine
my only sunshine

以後一聽呢首歌就諗起Annabelle
想問下insidious同light out好唔好睇
google溫子仁有呢兩套出

Light out 係超能力片黎

咁insidious呢
同埋諗住追埋conjuring 2

Insidious 我覺得頭兩集唔錯,鬼片黎講有d 特別

Insidious 1 入面果個陰間做得真係好正
最有feel

咁insidious呢

仲有無咩溫子仁既鬼片好睇

dead silence
最尾隻公仔係咪easteregg嚟 冇記錯真嗰隻係咁嘅樣

咁insidious呢

Insidious 1 入面果個陰間做得真係好正
最有feel

Insidious 其實123都唔錯 我覺得幾恐怖幾過癮 尤其是3有一幕個女仔想望窗外 點子知一望又有野彈出黎 雖然已經知道但都係嚇一跳
至於華倫夫婦 其實重點都係睇佢點屌打d鬼 雖然我個人覺得無insidious 咁恐怖 但都一樣好過癮
講驚其實我覺得light out 幾驚架波 雖然唔係鬼 但幾刺激 同幾新鮮

Yes

Yes

講開恐怖片
有套叫做Sinister嘅
恐怖過大部分conjuring universe D片
入面隻鬼join埋個宇宙就正

Apple music上左OST
臨近7月14即刻聽返首you are my sunshine定下驚先

Apple music上左OST
臨近7月14即刻聽返首you are my sunshine定下驚先

小心半夜自己播
講開恐怖片

呢套真係不得了

Yes

呢隻公仔第一集尾都有出現過

咁insidious呢

仲有無咩溫子仁既鬼片好睇

dead silence

真係James Wan親手主理既鬼片只有insidious1-2,conjuring1-2同dead silence
其他掛佢名監制果d全部唔合格

另外唔怕血腥就要睇佢成名作Saw
講開恐怖片

呢套真係不得了

剪草機果段
you are my sunshine
my only sunshine

一喊一笑 光陰似水
屌你老母琴日1315喺又一城睇
班臭閪好似吸撚咗毒咁喺到鳩叫
又喺到話:唔好搞我呀對唔住呀
戇鳩鳩
屌你老母琴日1315喺又一城睇
班臭閪好似吸撚咗毒咁喺到鳩叫
又喺到話:唔好搞我呀對唔住呀
戇鳩鳩

仲有班臭閪鬼妹
一路睇一路討論劇情 屌喇星
想問下you are my sunshine係有咩故事
無名屍詛咒又係用呢首
想問下you are my sunshine係有咩故事
無名屍詛咒又係用呢首

無名屍詛咒好似唔係呢首
利申:只睇左預告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞