正式宣布!EGO係最輕嘅5000mah MagSafe 尿袋

972 回覆
12 Like 415 Dislike
其實係咪得apple battery pack最好用
得一粒完全唔夠用 買多個又貴
想試下200幾蚊果D又係全部垃圾
用過佢都多product

65w 2頭gan
150w 4頭充電
磁吸尿袋一代, 三代
15000mAh尿袋
三合一magsafe充電座

150w個full speed typec頭用咗一年開始壞
磁吸一代, 15000尿袋有啲脹電

so far係平, 多款, 有local cs
但係QC一般
我買左舊版240w
未出300w版嗰陣都幾平

買左返黎
想拆個三腳頭出黎試下個延長線
個說明書都冇講要鬆螺絲
我係見到有螺絲嘅,咁你冇話要鬆,我唔會無啦啦走去鬆架嘛
我喺度死整爛整都搞唔掂
最後試鬆螺絲就搞掂

新版我見到佢個網有賣
cls咩訂左不設退款定唔知點
總之講到好串
用緊magsafe叉電,叫做唔駛帶多條線出街
但真係慢到hihi, 如果你一邊用一邊叉真係有排都唔會叉滿。
最後掉咗落地鐵站嗰啲電池回收箱
Apple 原裝Magsafe尿袋下咗架,可能好快出USB-C版本
有單一年任換
不過你呢個都好誇張

有人問MFM問題 大家點睇 有用開佢產品 都冇留意咁多
有無用開GEN 3,4?
香港公司唔意外
同20蚊燒賣一樣串柒柒
見好多人吹奏, 買左個10000MAH PD45W 既尿袋
發覺造工一般, 半年唔夠少用冇跌, 個PANEL甩左要去一換一
講真用開咁多年XPOWER, 萬人屌但我冇中過伏先
我13pro(用 Caudabe Sheath case) 個底冇凸,個底仲有1cm位,左右0.5cm
邊隻?
你地講緊貼牌果隻
如果最後爆咗就會查cctv
倫敦金老闆無人講?
我意思係邊款尿袋
Ego啲叉機覺得幾好,但我用落有嗰啲好似係突波問題,會電到自己,仲有咩公司推介咁?
IP113
+500 我都驚佢拎唔到
都係嗰啲 嗰啲你用唔到 俾你都無用
其實係廢
放落化寶桶等佢真著火先再掉
講到尾即係尿袋冇個magsafe上到15W
用得尿袋要快就用線
我都係第一次用尿袋用到發脹電話電池脹就試過,但舊電係用左好多年後先咁。自此後都唔買尿袋,唔好彩係街用到無電就搵chargeSpot 租黎臨時用算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞