正式宣布!EGO係最輕嘅5000mah MagSafe 尿袋

972 回覆
12 Like 415 Dislike
淘寶雙11兌番36鎂
係,好q憎呢啲整到差唔多咁好易中招
早鳥價幾錢
我都係bo, 我用iphone 12 mini 唔戴套

買左4.1 5000, 中間大圓圈就吸得實,但個底冇磁吸,搞到可以轉下轉下咁
for AN機㗎,好多都就咁寫max 15W搏你唔識 (有良心啲嘅咪會寫埋iphone max 7.5W囉),連啲sales都好鍾意9up㗎

PD / 快叉火牛集中討論區(12)冇人開post?
https://lih.kg/AHDCfoX
裸機係幾實下唔會轉
隔咗CASETiFY就會郁
有MagSafe 嘅CASETiFY
我就係呢個問題

明明magsafe下個舊磁鐵就係for固定

但佢就吸唔實
市面上好似冇尿袋可以真係無線15w
不過佢哋唔講清楚都係想博大霧等人誤會
Momax有15w for iphone 但個價唔會想買
仲猶疑4.0/4.1諗住去旅行用到咁上下可以頂一頂,好彩睇到個post

係咪呢隻?

冇MFM版398
授權好貴同埋APPLE賣比人個舊又大又厚自己D MAGSAFE薄好多
唔知呢啲會唔會都可以偷雞行15w
7.5w都可以熱到嘔
15w不敢想像
我駁線差算
頂盡好似12W
Optimised左80%以上係差得好撚慢的
50~79%又好撚熱
之後都會係咁
睇樣nomax 好好多
睇左咁多個post. 個個都唔識 亂咁屌

尿袋MFM 不嬲都冇15W, 邊個話MFM就一定有15W?

蘋果原廠都係得7.5W, 插電線先有15W。 問清楚人地牌子MFM 尿袋狀態係15W未?

又話呃尻你logo,大佬睇價錢啦,2百幾蚊想MFM.
好足電
但睇左睇
108mm應該會頂鏡頭
因為用緊ego gen4 都頂緊了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞