正式宣布!EGO係最輕嘅5000mah MagSafe 尿袋

972 回覆
12 Like 415 Dislike
不如問返連登仔 間間講貼牌
淘寶款式一樣
咁你又知邊個出先 出後?
永遠設計同創新個一定會買貴啲
之後啲仆街工廠見你咁有生意 一定炒你模
慳埋慳埋肯定賣得平過佢

之後比人話佢貼牌 人地仲平啲
Thinkthink 垃圾嚟,又重又厚又熱,當初話可以 MagSafe 叉電,結果又只可以買埋佢嗰隻 MagSafe 叉電先用到
Magsafe 尿袋買過幾隻用

Momax
電冇咁足,易走電

Verbatim
Cp值算幾高,低價穩定性又高,料唔差

Promini
又貴又垃圾,叉叉下自己停,摸過應該唔關過熱事要手動去開,老遠去換左貨,情況一樣

Ego
中價位,近年出嘅好過早2年果啲,早2年叉時舊電超熱,啱啱買左6000 gen 4 暫時幾好,真係輕薄細,又睇到電量通知

Think
想買冇買
唔算細,又貴,反向叉要買佢專用
最緊要唔熱
永不錄用
買完早鳥優惠
遲遲都唔出貨
Ego 6000 gen4輕同薄啵
用左半個月幾滿意
用佢跟機送果個布袋
每次放入袋 個尿袋都會著左
好反智
想問吓EGO gen4 點熄機
禁Power制佢唔識關機
點會唔實
其實個袋有冇必要
你覺得刮到易唔易甩色?
每次放入去都幫我著尿袋
我秒掉左啦
查都唔知邊舊電爆
咁L垃圾都敢攞出黎講 研發條鐵咩,個5000mAh仲大隻過其他牌子10000mAh。

研發到連貼牌都不如,賣情懷呀?

EGO係貼牌,咁你搵件EXINNO 其他牌子出既睇下?
銀牙
用緊ego嘅gen4 6000,係叉得慢,但夠薄,感覺還好
一定慢過 apple magsafe (唔係尿袋) 限死咗最多7.5w
估唔到promini 咁差...
Promini尿袋係我用過最垃圾嘅

我懷疑係少少熱佢都會自己停,最難搞係插線都會,試過幾次冇電揾佢救命,一嚟太大舊,痴住部機好難用,又吸得唔係好實,放低半個鐘之後睇返叉得幾%之後停左,上代理荔枝角換左隻,都冇問冇check冇單都即換,我諗佢都知隻野唔掂,換完都係一樣,我索性放棄買過第二個牌子

但promini 嘅gen 牛就ok嘅
用得Magsafe尿袋就唔係貪佢叉得快啦
係痴得實冇條野阻住曬 慢慢補下電先用架啫

所以根本上薄同輕行先係冇錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞