正式宣布!EGO係最輕嘅5000mah MagSafe 尿袋

972 回覆
12 Like 415 Dislike
之前買過infinity嘅垃圾lighting直出嗰隻尿袋
5000叉ip14p可以得50%仲要熱到着火把幾火唔撚再用
買咗三合一,用咗幾個月暫時正常
用小米好過
真係服左你地。睇完咁多。
要真15w,又唔知蘋果原廠都冇15W

想要全自家研發講anker , mophie , belkin ,話貴,充好慢。

跟住又話Xpower, inf, magic-pro ,verbatim ,ego全部都垃圾,貼牌。

講到尾都係想買淘寶o者

一係俾小小實際建議,買乜牌子 ,全自家研發、15W、CP高、唔發脹、品質高、服務好、足電、客服講野好聽。
以後見到呢D箱走遠D
其實講到尾最好係Apple嗰粒 只係佢容量真係少到仆街
700蚊 2000幾mAh. 表現點樣好, 講體積同價錢都唔可以叫好.
200幾蚊街邊貼牌, 有5000mAh , 又要罵貼牌. 咁點買呀? 唔使買啦
我知係好撚on鳩但係如果我magsafe吸著個電話然後用條短線叉電
部電話會食megsafe定線?
即係純粹用個磁力唔想吊著個尿袋
但係又想要快叉
基本上得呢舊有控溫
同埋正常識買係五舊左右 有分仲平啲
大尿袋就真係屌米抵用既
而家要細先EGO
真心問呢隻有咩優勢 見佢唔夠ego薄容量又少好多
我見有10k有不少人介紹smartcoby
大尿袋我買20000mAh以上
隻屌米差唔多先換
用緊anker 5000mah既Magsafe尿袋,真係唔錯,熱就梗有,但未至於煎蛋級數
用緊AllyDelivery 2 @Magsafe 12000mAh Build-in cable powerbank,有埋cable+無線/有線快充
尿袋都好難壞,都唔係幾捨得換
而家想買條usb-a to C繼續用
用過一排發現Apple原廠果粒好奇怪,用緊果陣係電話同尿袋一齊扣電,唔會叉電入部電話
買咗個magpad2用住先
貪佢夠輕夠細
暫時都正常 冇乜熱

用住再諗買唔買anker cube
以前係用哂個尿袋既電先
不過你連電話都扣
所以無咩藉口換
Mini嚟,如果唔啪尿袋啲電倒水咁
我用mini都會
同埋唔可以太低電量時啪Apple MagSafe尿袋
會叉唔起一齊扣電
Otterbox multi mount 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞